ΠΟΛΟ

Α Εθνική πόλο γυναικών: Η Βουλιαγμένη το ντέρμπι, 16-8 τη Γλυφάδα

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΓΛΥΦΑΔΑ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΓΛΥΦΑΔΑ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 16-8 επί της Γλυφάδας και είναι μόνη στη δεύτερη θέση του Α ομίλου της Α φάσης της Α1 γυναικών. Επέστρεψε στις πισίνες η Χρυσή Διαμαντοπούλου.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης του Α' ομίλου στην Α' φάση της Α1 Γυναικών, με τη νίκη απέναντι στον ΑΝΟ Γλυφάδας το Σάββατο (16/11), στο Κολυμβητήριο του Λαιμού με 16-8, για την 8η αγωνιστική.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου έδειξαν ανωτερότητα στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και στο ημίχρονο προηγήθηκαν με 9-5. Ο ΑΝΟ Γλυφάδας δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό της αντιπάλου ομάδας με το τελικό σκορ να είναι 16-8. Πρώτη σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε η Ξενάκη για τον ΝΟΒ και η Κοντογιάννη για τον ΑΝΟΓ, αμφότερες με 4 γκολ.

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Ολυμπιακός συνέχισε με το απόλυτο των νικών στον Α' όμιλο της Α' φασης στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, καθώς επικράτησε στο Παπαστράτειο του Εθνικού Πειραιά με 15-3, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα, με την Χρυσή Διαμαντοπούλου να είναι το κεντρικό πρόσωπο, καθώς επέστρεψε 8 μήνες μετά τον τραυματισμό της. Οι "ερυθρόλευκες" πήραν αέρα 5 τερμάτων στο ημίχρονο (7-2), με την ίδια εικόνα να παραμένει έως το τέλος του παιχνιδιού, με το τελικό σκορ να λήγει 15-3.

Ο Νηρέας Χαλανδρίου έκανε το "5 στα 5" στον Β' όμιλο της Α' φάσης στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, καθώς νίκησε εκτός έδρας τη ΝΕ Πατρών με 11-10, το Σάββατο (16/11).

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, οι δύο ομάδες πορεύοντας αμφότερες για 3 σχεδόν οκτάλεπτα, όταν οι γηπεδούχες πήραν το προβάδισμα, 0:29 πριν τη λήξη της 3ης περιόδου (9-8). Στην τελευταία περίοδο, η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη ανέτρεψε το σκορ, φτάνοντας στο 11-9, με τη ΝΕΠ να καταφέρνει μόνο να μειώσει στο τελικό 11-10. Πρώτη σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε η Τριχά με 7 τέρματα.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο ΝΟ Λάρισας στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου με 10-9, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Β' ομίλου στην Α' φάση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στον όμιλο της Β' φάσης.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό από το πρώτο σφύριγμα, με τον Πανιώνιο να παίρνει το προβάδισμα (3-2), όμως ο ΝΟΛ κατάφερε να περάσει μπροστά στο ημίχρονο με 6-3. Η τρίτη περίοδος άνηκε και πάλι στη γηπεδούχο ομάδα, η οποία ισοφάρισε σε 8-8 και όλα έδειχναν ότι τα δύο σωματεία θα μοιραστούν από ένα βαθμό, όμως το γκολ της Τουλουμτζίδου, 3:20 πριν τη λήξη του αγώνα, έγραψε το τελικό 10-9 υπέρ του ΝΟ Λάρισας.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 2:13 της 3ης περιόδου, απεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΝΟ Λάρισας, κ. Τουλουμτζίδης, για έντονη διαμαρτυρία. Στο 1:28 της 4ης περιόδου, απεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή του Πανιωνίου, κ. Δημακόπουλος, για έντονη διαμαρτυρία".

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15-3

Τα οκτάλεπτα: 4-1 , 3-1 , 4-0 , 4-1

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ., Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου, Κανετίδου 2, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Δούλη 1, Πλευρίτου Β. 3, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σταματοπούλου, Φουντωτού 2

Εθνικός (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Λούδη Αν., Κωνσταντοπούλου, Τζελέπη, Κολιτσοπούλου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη, Πέττα, Κούμπρα, Ρουμελιώτη, Χάουτον 2, Ζαφειράκη, Αναγνώστου, Γκοτζιά

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 16-8

Τα οκτάλεπτα: 6-2 , 3-3 , 3-1 , 4-2

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Λάβι, Καϊάφα 1, Τσιμάρα Ευδ. 1, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 1, Ξενάκη 4, Νίνου Ειρ. 2, Πάτρα 1, Κώτσια 1, Διαμαντοπούλου Β., Κοντονή 2, Καλαϊτζή, Κοτσιώνη, Γκίλλα Αν., Μουστακαρία 1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου Π. 2, Κοσμά, Γιαμπασάκου, Μαμόγλου, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου 1, Κοκκινάκη, Μαστρόκαλου 1, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 4, Καρύτσα, Θωμοπούλου, Χριστοδούλου

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 10-11

Τα οκτάλεπτα: 2-2 , 3-3 , 4-3 , 1-3

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ντάσιου 1, Λούδη, Γεωργίου, Παπαδοπούλου 1, Μπαλάτσα 1, Μιχαηλίδου Α. 3, Μοίραλη, Μπιτσάκου 2, Μανιάτη 1, Λυκοθανάση 1, Κουρέτα, Κιούρκα, Μιχαηλίδου Δ.

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Παπατριανταφύλλου, Μαυρωτά, Μαντουδιώτη, Τριχά 7, Ξανθοπούλου, Παναγιότι, Μπόβαλη, Αγγελίδη, Παπαναστασίου 2, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 2, Πάτερου, Κοβάτσεβιτς Ν., Κοβάτσεβιτς Ε.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 9-10

Τα οκτάλεπτα: 3-2 , 0-4 , 5-2 , 1-2

Πανιώνιος (Σταμάτης Χέλμης): Τζούρκα, Σαφέτη, Δουρέκα Αδ., Καλογεροπούλου, Αποστολίδου 1, Τούρου, Κούβδου Ν. 2, Παπαφιλίππου, Μαλλιαρού, Λιαπάκη, Μπινιάρη 1, Σολανάκη 3, Ζερβού, Χέλμη 2, Μήτσου

ΝΟ Λάρισας (Κώστας Γαβριάς): Παπαϊωάννου Στ., Τουλουμτζίδου 2, Πουστινίκοβα 2, Καριπίδου Μ. 4, Καλογιάννη, Κολτσίδα 1, Λαμπρονίκου, Τερζή 1, Χασιώτη, Πατούνα, Πετάση, Καριπίδου Η., ΜακΓκι, Τσιάρα

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Α’ ΦΑΣΗ:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ:

8η Αγωνιστική

Ολυμπιακός – Εθνικός 15-3

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΑΝΟ Γλυφάδας 16-8

Ρεπό: ΝΟ Ρεθύμνου

Β ΟΜΙΛΟΣ

5η αγωνιστική

ΝΕ Πατρών – Νηρέας Χαλανδρίου 10-11

Πανιώνιος – ΝΟ Λάρισας 9-10

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α ΟΜΙΛΟΣ

Ολυμπιακός 21

Βουλιαγμένη 12

ΑΝΟ Γλυφάδας 9

Εθνικός 6

ΝΟ Ρεθύμνου 0

Β ΟΜΙΛΟΣ

Νηρέας Χαλανδρίου 15

ΝΟ Λάρισας 10

Πανιώνιος 2

ΝΕ Πατρών 1

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Α ΟΜΙΛΟΣ

9η αγωνιστική

Εθνικός – ΝΟ Βουλιαγμένης

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Ρεθύμνου

Β ΟΜΙΛΟΣ

6η αγωνιστική

ΝΕ Πατρών – Πανιώνιος

Νηρέας Χαλανδρίου – ΝΟ Λάρισας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ