ΠΟΛΟ

Α Εθνική πόλο γυναικών: Εύκολες νίκες για Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΓΛΥΦΑΔΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΓΛΥΦΑΔΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη επικράτησαν επί της Γλυφάδας και του Ρεθύμνου αντίστοιχα για την 7η αγωνιστική της Α Εθνικής κατηγορίας πόλο των γυναικών.

Με τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη να φτάνουν στο ροζ φύλλο αγώνα δίχως να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες πραγματοποιήθηκαν τα ματς του Α ομίλου της Α Εθνικής κατηγορίας πόλο των γυναικών το απόγευμα του Σαββάτου (09/11).

Οι ερυθρόλευκες επικράτησαν του ΑΝΟ Γλυφάδας εκτός έδρας με 15-7 και διατήρησαν το απόλυτο των νικών.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη πήρε από νωρίς το προβάδισμα, με τον ΑΝΟΓ να μην μπορεί να τον ακολουθήσει και έτσι έφτασε στην εύκολη νίκη. Πρώτη σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε η Μπενέκου (φωτό) με 5 τέρματα.

Ακόμα πιο εύκολα ήρθε η νίκη για τη Βουλιαγμένη. Ο ΝΟ Βουλιαγμενης ήταν επιβλητικός κόντρα στον ΝΟ Ρεθύμνου, παίρνοντας άνετη νίκη με 19-6 στην Κρήτη. Οι παίκτριες της Καμμένου μπήκαν από το ξεκίνημα δυνατά και πήραν αέρα επτά τερμάτων στο ημίχρονο (9-2).

Η ίεικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στη συνέχεια με τον ΝΟΒ να συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και να παίρνει τη νίκη με 19-6. Ο Κώτσια με πέντε γκολ ήταν η πρώτη σκόρερ τόσο για τη Βουλιαγμένη όσο και για την αναμέτρηση συνολικά.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-15

Τα οκτάλεπτα: 2-7, 3-3, 1-3, 1-2

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τόνια Μωραΐτη): Αρχοντάκη, Νίνου Π. 2, Κοσμά, Γιαμπασάκου, Μαμόγλου 1, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου, Κοκκινάκη 1, Μαστρόκαλου, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Θωμοπούλου, Χριστοδούλου

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Φουντωτού 1, Μπενέκου 5, Ελευθεριάδου, Κανετίδου, Χαλδαίου, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ., Δούλη 2, Πλευρίτου Β. 2, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα Στ., Τζωρτζακάκη 1

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 6-19

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 1-3, 2-6, 2-4

ΝΟ Ρεθύμνου (Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού 1, Χρυσοβέργη, Κυριακάκη Κ. 1, Γαβαλά, Παναγιωτάκη, Συριανόγλου, Ζοφώλη 1, Λιμπιτάκη Στ., Φαρμάκη Ελ. 3, Λιμπιτάκης Αν., Φραγγελάκη, Παντελιδάκη, Νυκτάρη, Παπαδάκη Μ.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Λάβι, Καϊάφα 2, Τσιμάρα 2, Ρακιντζή, Γιαννοπούλου 1, Ξενάκη 1, Νίνου 1, Πάτρα 1, Κώτσια 5, Καλαϊτζή, Κοντονή 3, Μουστακαρία 2, Κοτσιώνη, Γκίλλα Μ. 1

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Α’ ΦΑΣΗ:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ:

7η Αγωνιστική

ΑΝΟ Γλυφάδας – Ολυμπιακός 7-15

ΝΟ Ρεθύμνου – ΝΟ Βουλιαγμένης 6-19

Ρεπό: Εθνικός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α ΟΜΙΛΟΣ

Ολυμπιακός 18

ΑΝΟ Γλυφάδας 9

Βουλιαγμένη 9

Εθνικός 6

ΝΟ Ρεθύμνου 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Α ΟΜΙΛΟΣ

8η αγωνιστική

Ολυμπιακός – Εθνικός

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΑΝΟ Γλυφάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ