Υποψήφιος για καλύτερος αθλητής στον κόσμο για τον Αύγουστο ο Πολυχρονίδης

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης με τα δύο μετάλλια που κατέκτησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μπότσια ανάγκασε την Επιτροπή των Παραολυμπιακών Αγώνων να τον βάλει ανάμεσα στους υποψήφιους για καλύτερο αθλητή του μήνα για τον Αύγουστο.

Μία ακόμα τιμητική διάκριση για τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μπότσια, τόσο στο BC3, όσο και στα ζευγάρια της ίδιας κατηγορίας, είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για τον τίτλο του καλύτερου αθλητή για τον Αύγουστο από την Επιτροπή των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Οι υπόλοιποι για τον συγκεκριμένο τίτλο είναι οι Μαρίσκα Μπέγερ (μπάσκετ με αμαξίδιο), Λιζέτ Μπρούινσμα (κολύμβηση), Νταισούκα Ικεζάκι (ράγκμπι με αμαξίδιο) και Μαρί - Αμελί λε Φουρ (στίβος).

Αν θέλετε να πάρετε μέρος στην ψηφοφορία πατήστε εδώ και θα την βρείτε στην κεντρική σελίδα τον παραολυμπιακών αγώνων στο δεξιό της μέρος.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

10 σειρές του 1999 που σημάδεψαν την τηλεόραση

Από το 'Sopranos' μέχρι το 'Freaks and Geeks', το 1999 ήταν ένα σταυροδρόμι παλιάς και νέας τηλεόρασης. Είκοσι χρόνια μετά, γιορτάζουμε τις σειρές που διαμόρφωσαν επιδραστικά το σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS