ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο Νο18 του κόσμου ο Διαμαντής!

Στο Νο18 του κόσμου ο Διαμαντής!

Ο Στέφανος Διαμαντής ήταν νικητής τόσο στο μονό όσο και στο διπλό του τουρνουά που διεξήχθη στο Βουκουρέστι και αναρριχήθηκε στη 18η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης στο τένις με αμαξίδιο.

Η είσοδος στην πρώτη 15άδα του κόσμου μοιάζει πιο εφικτός από ποτέ για τον Στέφανο Διαμαντή. Ο σπουδαίος Έλληνας πρωταθλητής στο τένις με αμαξίδιο ήταν ήταν νικητής τόσο στο μονό όσο και στο διπλό του τουρνουά που διεξήχθη στο Βουκουρέστι και αναρριχήθηκε στη 18η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης στο τένις με αμαξίδιο.

Ο 31χρονος Έλληνας πρωταθλητής έφτασε στον τελικό έχοντας χάσει μόλις πέντε games στο τουρνουά.

Εκεί αντιμετώπισε τον Πολωνό Kamil Fabisiak του οποίου επιβλήθηκε με 7-5 6-1. Μάλιστα, οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στο διπλό όπου έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου με 6-1, 6-3 απέναντι στους Ισραηλινούς Άνταμ Μπερντιτσέβσκι και Άσι Στόκολκαι αναδείχθηκαν πρωταθλητές. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο ίδιο τουρνουά στο μονό ο Γιώργος Λαζαρίδης έφτασε μέχρι τα προημιτελικά όπου και ηττήθηκε από τον Μπερντιτσέβσκι με 6-1, 6-2,

Μετά από αυτό το εξαιρετικό τουρνουά ο Διαμαντής αναρριχήθηκε στη 18η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης στο τένις με αμαξίδιο και πλέον κοιτά την πρώτη 15άδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ