ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πινγκ πονγκ ΑμεΑ: Τρίτος στην Ιαπωνία ο Μουχθής

Πινγκ πονγκ ΑμεΑ: Τρίτος στην Ιαπωνία ο Μουχθής

Νέα μεγάλη διάκριση για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση! Στο ιαπωνικό όπεν του Para TT της ITTF, που διεξάγεται στο Τόκιο, ο Γιώργος Μουχθής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κλάση 6 (όρθιοι).

Διαδοχικά τα ευχάριστα νέα για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση. Ένα ακόμα ήρθε σε επίπεδο αθλητών με αναπηρίες και πάλι από διεθνή διάκριση! Στο ιαπωνικό όπεν του Para TT της ITTF, που διεξάγεται στο Τόκιο, ο Γιώργος Μουχθής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κλάση 6 (όρθιοι).

Στον καθοριστικό προημιτελικό έχανε 0-2 σετ από τον Γάλλο Εστέμπαν Ερό και με εντυπωσιακή ανατροπή επικράτησε 3-2 και μπήκε στα μετάλλια. Το 5ο σετ μάλιστα, το κατέκτησε με 11-1.

Στην 4άδα έχασε με 3-0 σετ από τον Κορεάτη Παρκ Χονγκ Κιου, που πήρε τη 2η θέση. Νωρίτερα, στα γκρουπ είχε χρειαστεί νέα νίκη στα πέντε σετ (απέναντι στον Ιάπωνα Σισίνο) για να περάσει ως 2ος στο ταμπλό.

Στο ίδιο τουρνουά αγωνίζεται ο Μάριος Χατζηκυριάκος, επίσης της κλάσης 6 ενώ στον πάγκο των πρωταθλητών μας είναι ο προπονητής της Ε.Α.ΟΜ.-Α.Με.Α. Μιχάλης Κατσικαδέλης. Ο Μάριος αποκλείστηκε στα γκρουπ του απλού, καθώς του έλειψε και η τύχη.

Σε όμιλο των τεσσάρων βρέθηκε σε τριπλή ισοβαθμία στην προνομιούχο 2η θέση (μάλιστα είχε αξιοσημείωτη νίκη με 3-2 σετ κόντρα στον Άγγλο Μάρτιν Πέρι από τη 2η σειρά των seeding), εμφάνισε αρνητικό συντελεστή κι έμεινε 4ος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ