ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Στις 24 Αυγούστου 2021 η έναρξη

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Στις 24 Αυγούστου 2021 η έναρξη

Από τις 24 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2021 θα διεξαχθούν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο όπως ανακοίνωσαν οι ΔΟΕ και οργανωτική επιτροπή.

Η ΔΟΕ ανακοίνωσε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα διεξαχθούν το διάστημα 23/7-8/8 του 2021, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που είχαν κυκλοφορήσει, ενώ λίγο αργότερα έγιναν γνωστές και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Όπως ενημέρωσαν η ΔΟΕ και η οργανωτική επιτροπή θα ξεκινήσουν στις 24 Αυγούστου του 2021 και θα ολοκληρωθούν στις 5 Σεπτεμβρίου του επόμενου έτους.

"Η απόφαση ελήφθη με γνώμονα τους αθλητές, αλλά και το διεθνές αθλητικό καλεντάρι. Είναι πολύ σημαντικό που ανακοινώθηκε η ημερομηνία τόσο γρήγορα.

Αν και η αντιμετώπιση του κορονοϊού αποτελεί το πιο σημαντικό ζήτημα, η ανακοίνωση της ημερομηνίας θα βοηθήσει στην καλύτερη προετοιμασία", υποστήριξε η πρόεδρος της Παραολυμπιακής επιτροπής, Μαρί-Αμελί λε Φιρ.

Όσοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, την έχουν κατοχυρώσει και θα βρίσκονται κανονικά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι του 2021, ενώ για τους υπόλοιπους θ' ανακοινωθεί σύντομα η νέα διαδικασία.

Photo credits: AP Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ