ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χρυσό μετάλλιο για Μπόζη - Κλωναρίδου, "ασημένιες" Σπανάκη - Παπαδοπούλου

Χρυσό μετάλλιο για Μπόζη - Κλωναρίδου, "ασημένιες" Σπανάκη - Παπαδοπούλου

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 470 Νέων Γυναικών, οι Ραφαηλίνα Κλωναρίδου και Μαρία Μπόζη κατέκτησαν την πρώτη θέση, ενώ οι Αριάδνη Σπανάκη και Μυρτώ Παπαδοπούλου πανηγύρισαν το ασημένιο στα 420 U-17.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 470 Νέων Γυναικών πραγματοποιήθηκε στη Ριβιέρα ντελ Γκάρντα της Ιταλίας και η ελληνική συμμετοχή ήταν άκρως επιτυχημένη!

Ραφαηλίνα Κλωναρίδου και Μαρία Μπόζη κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στα 470, ολοκληρώνοντας την παρουσία τους στη διοργάνωση με 58 βαθμούς ποινής. Οι Γαλλίδες Λεφόρτ / Γκρανιέρ ακολούθησαν με 66 βαθμούς ποινής και την τριάδα συμπλήρωσαν οι Γερμανίδες με 69 βαθμούς ποινής.

Σημαντική η επιτυχία και για τις Αριάδνη Σπανάκη και Μυρτώ Παπαδοπούλου, που πανηγύρισαν το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία 420 κάτω των 17 ετών με 75 βαθμούς ποινής. Οι Ιταλίδες Σποσάτο / Σεντρόνε κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο με 71 βαθμούς ποινής, ενώ το ισπανικό πλήρωμα έφτασε στο τρίτο σκαλί του βάθρου με 84 βαθμούς ποινής.

Το ελληνικό πλήρωμα με τις Παππά / Τσαμοπούλου ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους στην 7η θέση (123 βαθμούς ποινής).

Πολύ καλή η προσπάθεια και για τους Αθανασόπουλο και Τάσσιο στα 420, που έφτασαν ως την 4η θέση με 126 βαθμούς ποινής. Η πρώτη θέση πήγε στο πλήρωμα της Ισπανίας και ακολούθησαν ΗΠΑ και Ιταλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ