ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πρωτάθλημα Skyrunner Series by Salomon συνεχίστηκε στο βουνό των θεών!

Το πρωτάθλημα Skyrunner Series by Salomon συνεχίστηκε στο βουνό των θεών!

Ο τέταρτος σταθμός του 2017 Skyrunner Series by Salomon συνεχίστηκε στον Όλυμπο με ρεκόρ διαδρομής τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες και πάνω από 800 συμμετοχές από 24 διαφορετικές χώρες.

Με ρεκόρ διαδρομής τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες και τους κορυφαίους αθλητές ορεινού τρεξίματος απ’όλο τον κόσμο να δίνουν το καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να φτάσουν στη διάκριση σε έναν από τους πλέον απαιτητικούς αγώνες, ολοκληρώθηκε ο 14Olympus Marathon, 4 σταθμός του 2017 Skyrunner Series by Salomon, που διεξήχθη στο μυθικό βουνό.

Το πρωτάθλημα Skyrunner Series by Salomon συνεχίστηκε στο βουνό των θεών!
NP

Περισσότεροι απο 800 αθλητές απο 24 χώρες του κόσμου έδωσαν το παρών στο σημείο εκκίνησης, αφού απο φέτος ο OlympusMarathon, άλλαξε σελίδα στην σπουδαία ιστορία του και συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της παλαιότερης και πιο σημαντικής σειράς αγώνων βουνού διεθνώς, Migu Run Skyrunner World Series 2017.

Με αφετηρία το Δίον, οι αθλητές ακολούθησαν μια ανηφορική διαδρομή 21 χιλιομέτρων πριν αγγίξουν τα 2.700 μέτρα υψόμετρο, στο Οροπέδιο των Μουσών. Στη συνέχεια διέσχισαν τα "Ζωνάρια", ακριβώς κάτω από τον Θρόνο του Δία και ξεκίνησαν την κατάβαση περνώντας από το καταφύγιο "Ζολώτας", τα "Πριόνια" και το φαράγγι του Ενιπέα, για να τερματίσουν μετά από μια συναρπαστική διαδρομή 44 χιλιομέτρων στο Λιτόχωρο.

Το πρωτάθλημα Skyrunner Series by Salomon συνεχίστηκε στο βουνό των θεών!

Πρώτος το νήμα στη γραμμή του τερματισμού στον 14OlympusMarathon, έκοψε ο Βάσκος Aritz Egea με επίδοση 4:24:26 που αποτελεί και νέο επίσημο ρεκόρ αγώνα. Στις γυναίκες, πρώτη αναδείχτηκε η Ολλανδή Ragna Debat, που στη παρθενική της συμμετοχή στον Olympus Marathon κατέρριψε το περσυνό ρεκόρ της Αμερικανίδας Stevie Kremer, και τερμάτισε με νέο ρεκόρ διαδρομής με χρόνο 5:18:20. Ο πρώτος Έλληνας αθλητής που τερμάτισε ήταν ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος με χρόνο 4:46:13 .

Photo Credits: GO Experience

Μέγας Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 η εταιρεία ένδυσης, υπόδησης και αθλητικού εξοπλισμού Salomon https://www.facebook.com/salomonhellas

Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 by Salomon η εταιρεία αθλητικών ρολογιών Suunto https://www.facebook.com/Suunto.Greece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ