ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θριάμβευσε η ΑΕΚ στο ράγκμπυ λιγκ 9 παικτών

France's Antoine Dupont catches the ball during a training session at the National Rugby Center in Marcoussis, south of Paris, Thursday, Nov. 16, 2017. France will play against South Africa during their international rugby match on Saturday, Nov. 18. (AP Photo/Christophe Ena)
France's Antoine Dupont catches the ball during a training session at the National Rugby Center in Marcoussis, south of Paris, Thursday, Nov. 16, 2017. France will play against South Africa during their international rugby match on Saturday, Nov. 18. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Κυρίαρχη του ράγκμπυ λιγκ 9 παικτών αποδείχθηκε η ΑΕΚ στους αγώνες του 4ου τουρνουά 9'ς που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου.

Κυρίαρχη του ράγκμπυ λιγκ 9 παικτών αποδείχθηκε η ΑΕΚ στους αγώνες του 4ου τουρνουά 9'ς που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου. Σε ένα τουρνουά που θα έκρινε, ενδεχομένως το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον Προμηθέα και τον Πυρρίχιο.

Η ΑΕΚ που βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, έπρεπε να νικήσει σε αυτό το τουρνουά για να εμποδίσει τον δεύτερο Προμηθέα να διεκδικήσει το τρόπαιο. Η Ενωση πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 34-8 της ομάδας της Νίκαιας και πλέον βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο. Με την παρουσία 200 φιλάθλων ξεκίνησε το μεγάλο ντέρμπι. Η ΑΕΚ, όμως, ήταν ανώτερη και επικράτησε δίκαια.

Στο δεύτερο στη σειρά παιχνίδι ο Προμηθέας αντιμετώπισε τον Πυρρίχιο, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τόμπι Αντελέκε η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε δύσκολα με 16-14.

Στο τελευταίο παιχνίδι, ήταν για γερά νεύρα και ο Πυρρίχιος παραλίγο να χαλάσει το "πάρτι" της ΑΕΚ. Σε όλο το ματς υπήρχε ισορροπία και μέχρι το τελευταίο λεπτό προηγείτο ο Πυρρίχιος, απειλώντας τη γηπεδούχο με απώλεια βαθμών. Η Ένωση, όμως, με ηγέτη και σκόρερ τον Δημήτρη Καλδέρη νίκησε 12-10 και πήρε την πρωτιά.

Παράλληλα, βρίσκεται αγκαλιά με την κούπα, καθώς απομένει μόλις ένα τουρνουά για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, στον Ασπρόπυργο, την έδρα του Πυρρίχιου.

AP Photo/Christophe Ena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ