ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Το "είσαι στο μυαλό" του Μουρούτσου στο Madison Square Garden

7ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΧΟΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
7ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΧΟΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο, Μιχάλης Μουρούτσος, παρακολούθησε την αναμέτρηση της Νέας Υόρκης με το Σαν Αντόνιο φορώντας μπλούζα του Ολυμπιακού.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος έγινε γνωστός από τις πολλές και σημαντικές διακρίσεις του στο τάε κβον ντο με αποκορύφωμα την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.

Πέρα όμως από το αγαπημένο του αγώνισμα ο Έλληνας Ολυμπιονίκης παίζει ποδόσφαιρο και του αρέσει να παρακολουθεί και άλλα σπορ.

Έτσι, στο πλαίσιο επίσκεψής του στις ΗΠΑ βρέθηκε στο Madison Square Garden για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και το Σαν Αντόνιο η οποία βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με 100-91.

Ο Μουρούτσους παρακολούθησε την αναμέτρηση φορώντας μία μπλούζα του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα των τμημάτων πολεμικών τεχνών. Για όσους δεν το γνωρίζουν ο χρυσός Ολυμπιονίκης είναι υπεύθυνος στο τμήμα τάε κβον ντο των ερυθρόλευκων.

Μάλιστα, συνόδευσε τη φωτογραφία του με λεζάντα: "Μια μεγάλη εμπειρία έζησα πηγαίνοντας στο Madison square garden και βλέποντας ένα αγώνα NBA. Για ένα όμως είναι σίγουρο. Μπορώ να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο και να φωνάξω (είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό..)".

Δείτε το σχετικό ποστ του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ