ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Τάε κβον ντο: Η ελληνική τετράδα που θα διεκδικήσει την παρουσία της στο Τόκιο

Τάε κβον ντο: Η ελληνική τετράδα που θα διεκδικήσει την παρουσία της στο Τόκιο

Οι Απόστολος Τεληκωστόγλου (-80κ.), Κωνσταντίνος Χαμαλίδης (-68κ.), Φανή Τζέλη (-57κ.) και Νάσια Μητσοπούλου (-67κ.) θα διεκδικήσουν την παρουσία τους στο Τόκιο.

Από το "κλείδωμα" της Ολυμπιακής κατάταξης στα τέλη του 2019, προέκυψε και η ελληνική προολυμπιακή ομάδα του τάε κβον ντο, η οποία τους προσεχείς μήνες θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Την απαρτίζουν δύο αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες, οι οποίοι κατάφεραν να βρεθούν στις υψηλότερες θέσεις των κατηγοριών τους, στην Ολυμπιακή κατάταξη της World Taekwondo.

Οι εκπρόσωποι της χώρας μας που θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι οι Απόστολος Τεληκωστόγλου (-80κ.), Κωνσταντίνος Χαμαλίδης (-68κ.), Φανή Τζέλη (-57κ.) και Νάσια Μητσοπούλου (-67κ.).

Και οι τέσσερις θα συμμετέχουν στο προολυμπιακό τουρνουά της Ιταλίας (Μιλάνο, 18-19 Απριλίου). Στο μεσοδιάστημα θα συμμετέχουν σε βαθμολογούμενα τουρνουά, ώστε να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την κατάταξή τους, βάσει της οποίας θα γίνει και η κλήρωση του προολυμπιακού τουρνουά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ