ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Τα πρώτα ελληνικά μετάλλια στο Ταλίν!

Τα πρώτα ελληνικά μετάλλια στο Ταλίν!

Την σταθερή σχέση που έχουν με την κορυφή και τα μετάλλια, απέδειξαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της εθνικής μας ομάδας TAEKWON-DO ITF στην πρώτη μέρα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Ταλίν της Εσθονίας.

Την σταθερή σχέση που έχουν με την κορυφή και τα μετάλλια, απέδειξαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της εθνικής μας ομάδας TAEKWON-DO ITF Ανδρών -Γυναικών, Εφήβων -Νεανίδων και Βετεράνων, στην πρώτη μέρα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται από την Πέμπτη (26/4) στο Ταλίν της Εσθονίας.

Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν ο Γιώργος Λαζαρίδης στα Tul στο δεύτερο νταν Ανδρών, η Ελένη Τσαταλμπασίδου στο τέταρτο νταν Γυναικών και ο Πάνος Ντόβας στο τέταρτο νταν Ανδρών. Επίσης, η Άννα Μαρία Κηπουρού στο ατομικό Γυναικών στις εναέριες τεχνικές, η γυναικεία ομάδα στις εναέριες τεχνικές και ο Γιώργος Λαζάρου στην κατηγορία βετεράνων Silver.

Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν ο Στάθης Γραφανάκης στην κατηγορία Silver στο πρώτο νταν των Tul, ο Χριστόφορος Μποζίνης στην κατηγορία silver των tul στα 4 νταν, ο Γιώργος Πυνηρτζής στην κατηγορία gold των tul στα 4 νταν και η εθνική ομάδα των ανδρών στις ειδικές τεχνικές.

Η προπονήτρια της εθνικής ομάδος Βάσω Κουσαρίδου εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή της για την αγωνιστική παρουσία των αθλητών που αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στους συλλόγους της ΑΟΤΕ. Χαρακτηριστικά δήλωσε: "Οι αθλητές μας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους μέσα στα τερέν. Τα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα και αποδεικνύουν την σταθερή σχέση που έχει η χώρα μας με την κορυφή της Ευρώπης".

Ο αρχηγός της ομάδας, Κωνσταντίνος Γαλάνης, αφού ευχαρίστησε τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιτυχίες τους, δήλωσε περήφανος που ηγείται μιας τέτοιας Εθνικής και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την τελική κατάταξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ