ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Στην κορυφή της Ευρώπης ξανά η Ευγενία Σαρρή

Στην κορυφή της Ευρώπης ξανά η Ευγενία Σαρρή

Η Ευγενία Σαρρή του Α.Σ. TKD ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ αναδείχθηκε για άλλη μία φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας την πρώτη θέση στο Πανευρωπαϊκό TKD ITF που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το φετινό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TKD ITF που διεξήχθη στο κλειστό στάδιο του ΠΑΟΚ (Παλατάκι) στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν περίπου 1000 αθλητές από 30 χώρες της Ευρώπης, ανάμεσά τους φυσικά και η ελληνική ομάδα. Συνολικά αγωνίστηκαν 49 αθλητές μας, κατακτώντας 18 Χρυσά, 20 Αργυρά και 26 Χάλκινα Μετάλλια διατηρώντας και φέτος την Ελλάδα στην 3 θέση στη γενική κατάταξη.

Εντυπωσιακή ήταν για άλλη μία φορά η Ευγενία Σαρρή του Α.Σ. TKD ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ η οποία στελέχωσε για 4 φορά μέσα σε τρία χρόνια την Εθνική μας. Η Ευγενία κέρδισε τον τελικό με την καταξιωμένη Ρωσίδα αντίπαλό της Plotnikova Anastasia και αναδείχθηκε και πάλι Πρωταθλήτρια Ευρώπης στις ατομικές μάχες στην -70KG. Θυμίζουμε ότι η Σαρρή έχει ήδη αναδειχθεί Πρωταθλήτρια Ευρώπης άλλες δύο φορές (Λευκορωσία 2014 και Ιταλία 2015) και μια φορά Πρωταθλήτρια Κόσμου (Τατζικιστάν 2014) και έχει αποδείξει επανειλημμένα από το 2010 που ξεκίνησε τον πρωταθλητισμό ότι ο καλός αθλητής είναι προϊόν καλής και μεθοδικής προετοιμασίας.

Στο πρωτάθλημα παρευρισκόταν και ο προπονητής της Άρης Βελισσαρόπουλος με 25μελή ομάδα αθλητών και μελών του αδελφού Συλλόγου Α.Σ. TKD ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ προκειμένου να στηρίξει την αθλήτριά του και να δώσει τις τελευταίες οδηγίες στην τελική ευθεία προς το Νο 1 του βάθρου. Στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Πετρούπολης, η αθλήτρια προπονείται τα τελευταία 2 χρόνια αφότου μετακόμισε στην Αθήνα για να ακολουθήσει τον προπονητή της και όπως είναι φυσικό οι αθλητές και τα μέλη της Πετρούπολης έγιναν οι πιο ένθερμοι θαυμαστές της.

Στην κορυφή της Ευρώπης ξανά η Ευγενία Σαρρή

Η Ευγενία Σαρρή με τον προπονητή της, Άρη Βελισσαρόπουλο

Αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος η πρωταθλήτρια επέστρεψε στις σχολικές της υποχρεώσεις (φοιτά στην Γ’ Λυκείου) και παράλληλα ξεκίνησε εκ νέου προετοιμασία για την πρόκριση για το Παγκόσμιο 2016 που θα γίνει τον Ιούνιο και πάλι στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στην κορυφή της Ευρώπης ξανά η Ευγενία Σαρρή
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ