ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Στην ΦΛΟΓΑ αντιπροσωπεία της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος

Στην ΦΛΟΓΑ αντιπροσωπεία της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμη μια φορά, η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδας (ΕΤΑΝΕ). Συνεπής στις υποσχέσεις της, η ΕΤΑΝΕ, παρέδωσε σήμερα στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ, επιταγή με μέρος των εσόδων που απεκόμμισε από το 3ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Στο λιτό τελετουργικό που πραγματοποιήθηκε στις εγκαστάσεις του Συλλόγου, την Ένωση εκπροσώπησαν οι Γεράσιμος Καρανταγλής, Πρόεδρος ΕΤΑΝΕ, Χρήστος Αγραφιώτης, Υπεύθυνος Διαιτησίας ΕΛΟΤ-ΕΤΑΝΕ και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Kim e Liu, Ανδριάνα Ασπρογέρακα, χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια 2015 στην κατηγορία των -53 κιλών, Θοδωρής Ζινέλλης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Προπονητών Ταεκβοντό και Ομοσπονδιακός Προπονητής, Νίκος Παπαδέας, Ομοσπονδιακός Προπονητής και προπονητής ΑΣ Άτλανα Περιστερίου και Γεωργία Γκάτση, διευθύντρια αγωνιστικού τομέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό.

Ο κ. Καρανταγλής παρέδωσε στην πρόεδρο της Φλόγας, Μαρία Τρυφωνίδου, την επιταγή, το ποσό της οποίας συγκεντρώθηκε από τους συμμετέχοντες στο 3ο Kim e Liu. « Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε εδώ σήμερα μαζί σας. Επιτελείτε θεάρεστο έργο, το οποίο χρήζει τη βοήθεια της Πολιτείας αλλά και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η ΕΤΑΝΕ και ολόκληρο το ελληνικό ταεκβοντό, δείχνει σήμερα τον δρόμο σε όλους όσοι μπορούν να σταθούν δίπλα στην ΦΛΟΓΑ και στους ανθρώπους της. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ΕΤΑΝΕ θα είναι συνεχώς στο πλευρό σας και στο εξαιρετικό έργο του Συλλόγου», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης, Γεράσιμος Καρανταλής, παραδίδοντας την επιταγή στην Σωτηρία, ένα από τα παιδιά που φιλοξενούνται στην ΦΛΟΓΑ.

« Νοιώθω πολύ τυχερή που βρέθηκα σήμερα στις εγκαταστάσεις της ΦΛΟΓΑΣ και είχα την ευκαιρία να δω από κοντά, το έργο που επιτελείτε. Συγχαρητήρια στην ΕΤΑΝΕ για την πρωτοβουλία της, την οποία θα ήταν ευχής έργο να τη συνεχίσει αλλά και να την διευρύνει και σε άλλους συλλόγους και φορείς που χρειάζονται στήριξη και βοήθεια», δήλωσε από την πλευρά της η Ανδριάνα Ασπρογέρακα.

Η ΕΤΑΝΕ, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα παραδώσει ανάλογες επιταγές σε δύο ακόμη Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς και συγκεκριμένα στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και στον ΘΕΟΦΙΛΟ, ενώ θα ενισχύσει και το έργο της Ελληνικής Εταιρείας Παιγνιοθήκης (κατάρτιση και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δημιουργικών δραστηριοτήτων παιδιών-εφήβων με ειδικές ανάγκες) με την προσφορά υλικού όπως γραφική ύλη, παιχνίδι κ.α. που συμβάλουν στην προώθηση του έργου της.

Λίγα λόγια για την ΦΛΟΓΑ

Η ΦΛΟΓΑ ιδρύθηκε το 1982 από γονείς παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες, με σκοπό την παροχή της καλύτερης ιατρικής, ψυχολογικής και κοινωνικής φροντίδα στα παιδιά και τις οικογένειές τους. Τα μέλη της καθώς και το Διοικητικό της Συμβούλιο είναι αποκλειστικά γονείς αυτών των παιδιών, οι οποίοι προσφέρουν τις γνώσεις τους και την επαγγελματική τους εμπειρία σε εθελοντική βάση, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι του Συλλόγου. Το 2002, η Φλόγα ίδρυσε Ξενώνα που προσφέρει δωρεάν φιλοξενία και υπηρεσίες σε 30 παιδιά και τις οικογένειές τους που έρχονται από την επαρχία στην Αθήνα για νοσηλεία.

Στην ΦΛΟΓΑ αντιπροσωπεία της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ