ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Έντεκα μετάλλια για την Ελλάδα στο Ταλίν!

Έντεκα μετάλλια για την Ελλάδα στο Ταλίν!

Με μία εκθαμβωτική παρουσία συνέχισαν τις εμφανίσεις τους οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες του τάεκβοντο την δεύτερη ημέρα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Ταλίν της Εσθονίας.

Με μία εκθαμβωτική παρουσία συνέχισαν τις εμφανίσεις τους οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες την δεύτερη ημέρα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Ταλίν της Εσθονίας. Τρανή απόδειξη τα 11 συνολικά μετάλλια, 5 χρυσά, 1 αργυρό και τα 5 χάλκινα μετάλλια, ενώ αναμένεται και το αποτέλεσμα ενός τελικού αγώνα που μεταφέρθηκε για την αυριανή ημέρα.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν τρεις γυναίκες και δύο άνδρες. Πιο συγκεκριμένα οι τρεις γυναίκες ήταν η Κυριακή Πασχαλίδου στα -62 κιλά, η Μαρία Λεκατσά στα -72 κιλά και η Μαρία Κούσα στα -77 κιλά γυναικών. Οι "χρυσοί" άνδρες ήταν ο Στέλιος Μαρίνης στην κατηγορία του πρώτου νταν στα Τup των εφήβων και ο Αχιλλέας Μπάντης στα -57κιλά ανδρών

Η Παρθένα Μανωλούδη στην κατηγορία +77κιλα γυναικών μετά από έναν αγώνα θρίλερ κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν ο Γιάννης Γιαλαμάς στα -92 κιλά ανδρών, ο Τάσος Σαλαγκούδης στα +92 κιλά ανδρών. Επίσης, η Σοφία Μπαγιατζίδου στα -57 κιλά γυναικών, η Μαριάνθη Στεφανίδου στα -67 κιλά γυναικών και η Παγώνα Παπαδοπούλου στα -52 γυναικών.

"Η ελληνική ομάδα απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται επάξια στην κορυφή της Ευρώπης με τα 11 μετάλλια που κατέκτησε τη δεύτερη μόλις ημέρα των αγώνων", δήλωσε ο εθνικός προπονητής, Θόδωρος Δημητρακάκης. "Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εξαίσια εμφάνιση τους", τόνισε ο αρχηγός της ομάδας, κ. Ιωάννου Κωνσταντίνος και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το τελικό αποτέλεσμα.

Έντεκα μετάλλια για την Ελλάδα στο Ταλίν!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ