ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Χάλκινο για Πλατανιώτη - Παπάζογλου στο Τόκιο

Χάλκινο για Πλατανιώτη - Παπάζογλου στο Τόκιο

Οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου "εκτέλεσαν" καταπληκτικά το πρόγραμμά τους στο ελεύθερο του Ντουέτου στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ιαπωνίας και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις της φετινής αγωνιστικής σεζόν για την Εθνική ομάδα της Συγχρονισμένης κολύμβησης τα εκπληκτικά κορίτσια που αποτελούν το ολυμπιακό Ντουέτο μας και είναι για φίλημα.

Οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου, μετά το όμορφο τεχνικό πρόγραμμα του Σαββάτου, εκτέλεσαν και παρουσίασαν καταπληκτικά το πρόγραμμά τους και στο ελεύθερο του Ντουέτου στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ιαπωνίας (Japan Open), που περιλαμβάνεται στη σειρά των World Series της FINA για το 2017 και μετέχουν πολλές από τις παγκόσμιες δυνάμεις του αθλήματος. Έτσι ανέβηκαν στο βάθρο των νικητριών κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Μετείχαν 19 Ντουέτα.

Κάτι που αποτελεί σημαντική διάκριση και δίνει ψυχολογία για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού. Οι Πλατανιώτη - Παπάζογλου βαθμολογήθηκαν με 87.7333 β. στο ελεύθερο πρόγραμμα και με ένα συνολικό σκορ (μαζί με το τεχνικό) 173.6279 β. ανέβηκαν στο βάθρο των νικητριών.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι οικοδέσποινες Γιαπωνέζες Γιουκίκο Ινούι και Κανάμι Νακαμάκι (στο τεχνικό ήταν η Μάι Νακαμούρα) με 92.6333 β. στο ελεύθερο πρόγραμμα και 183.1054 β. στο σύνολο και το ασημένιο οι Καναδέζες Ζακλίν Σιμονό και Καρίν Τόμας με 89.6000 β. και σύνολο 183.1054 β.

Οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου, μαζί τις εθνικές προπονήτριες Ναταλία Τσερνέτσκα και Μαρία Θηβαίου, που τις συνοδεύουν, θα παραμείνουν για λίγες ημέρες στο Τόκιο για καμπ προετοιμασίας και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν όλες μαζί από εκεί για το Κούνεο της Ιταλίας όπου θα συναντήσουν και την υπόλοιπη Εθνική μας ομάδα που θα μετάσχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο που γίνεται εκεί 5-7 Μαϊου.

TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ