ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Τέταρτο το Ντουέτο Πλατανιώτη - Παπάζογλου στον τελικό του Τεχνικού

Τέταρτο το Ντουέτο Πλατανιώτη - Παπάζογλου στον τελικό του Τεχνικού
EUROKINISSI

Την 4η θέση στον τελικό του Τεχνικού προγράμματος του Ντουέτου πήρε το δίδυμο των Πλατανιώτη - Παπάζογλου στη δεύτερη ημέρα του Ανοιχτού Ιαπωνικού Πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης στο Τόκιο.

Την 4η θέση στον τελικό του Τεχνικού προγράμματος του Ντουέτου πήρε το ελληνικό δίδυμο των Πλατανιώτη - Παπάζογλου στη δεύτερη ημέρα του Ανοιχτού Ιαπωνικού Πρωταθλήματος (Japan Open) Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης που γίνεται στο Τόκιο.

Οι Ελληνίδες βαθμολογήθηκαν με 86,4104 β. και κατετάγησαν 4ες ανάμεσα στα 18 Ντουέτα που μετείχαν στον τελικό. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Γιαπωνέζες, Γιουκίκο Ινούι - Κανάμι Νακαμάκι, με 91,0427 β., το ασημένιο οι Ιταλίδες, Λίντα Τσερούτι - Κοστάντζα Φέρο, με 88,4989 β. και το χάλκινο οι Ισπανίδες, Πάουλα Ραμίρεζ - Σάρα Σαλντάνα, με 87,0721 β.

Στον προκριματικό του Ελεύθερου Σόλο, λίγο αργότερα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη πήρε την 3η θέση και προκρίθηκε στον τελικό που θα γίνει τη Δευτέρα (30/4). Κάτι που σημαίνει ότι διεκδικεί ένα ακόμα μετάλλιο ύστερα από το ασημένιο που πήρε χθες (27/4) στο Τεχνικό Σόλο, ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου σε ένα από τα πιο σημαντικά μίτινγκ της σειράς τωνWorld SeriesτηςFINA. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βαθμολογήθηκε με 89,2667 β. Την πρώτη θέση του προκριματικού πήρε η Γιαπωνέζα, Γιουκίκο Ινούι με 92,6667 β. και τη δεύτερη η Ιταλίδα, Λίντα Τσερούτι με 89,9667 β.

Την Κυριακή (29/4), τρίτη ημέρα των αγώνων, οι Πλατανιώτη - Παπάζογλου θα μετάσχουν στον προκριματικό του Ελεύθερου Ντουέτου. Τη Δευτέρα, τελευταία ημέρα των αγώνων αναμένεται η ελληνική συμμετοχή στους τελικούς του Ελεύθερου Σόλο και του Ελεύθερου Ντουέτου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ