ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Τελικός στο Ελεύθερο Ντουέτο για Πλατανιώτη / Παπάζογλου

Evangelia Papazoglou, left, and Evangelia Platanioti of Greece perform during the women's duet free synchronized swimming final free routine of the 17th FINA World Championships in the City Park venue, in Budapest, Hungary, Thursday, July 20, 2017. (Tamas Kovacs/MTI via AP)
Evangelia Papazoglou, left, and Evangelia Platanioti of Greece perform during the women's duet free synchronized swimming final free routine of the 17th FINA World Championships in the City Park venue, in Budapest, Hungary, Thursday, July 20, 2017. (Tamas Kovacs/MTI via AP) AP

Την 4η θέση στον προκριματικό του Ελεύθερου προγράμματος του Ντουέτου κατέκτησαν οι Πλατανιώτη και Παπάζογλου και προκρίθηκαν στον τελικό του Japan Open στο Τόκιο. Στον τελικό του Ελεύθερου Σόλο η Πλατανιώτη.

Την 4η θέση στον προκριματικό του Ελεύθερου προγράμματος του Ντουέτου, στην τρίτη ημέρα του Ανοιχτού Ιαπωνικού Πρωταθλήματος (Japan Open) στο Τόκιο, κατέκτησαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου και προκρίθηκαν στον τελικό του αγωνίσματος που θα γίνει σήμερα (30/4), τελευταία ημέρα των αγώνων.

Τα κορίτσιαβαθμολογήθηκαν με 88.7000 β. και αναδείχθηκαν 4ες ανάμεσα σε 19 Ντουέτα που πήραν μέρος στον προκριματικό του Ελεύθερου προγράμματος. Την πρώτη θέση πήραν οι Γιαπωνέζες, Γιουκίκο Ινούι και Κανάμι Νακαμάκι, με 93,1000 β., τη δεύτερη οι Ιταλίδες, Λίντα Τσερούτι και Κοστάντζα Φέρρο, με 90,6667 β. και την τρίτη το δεύτερο ιαπωνικό Ντουέτο με τις Γιούκα Φουκουμούρα και Μεγκούμου Γιοσίντα με 89,3333 β.

Στην τελευταία ημέρα των αγώνων, εκτός από τη συμμετοχή των Πλατανιώτη / Παπάζογλου στον τελικό του Ελεύθερου Ντουέτου, υπάρχει και η συμμετοχή της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στον τελικό του Ελεύθερου Σόλο (είχε περάσει ως τρίτη από τον προκριματικό και διεκδικεί ακόμα ένα μετάλλιο μετά από το ασημένιο στο Τεχνικό Σόλο την πρώτη ημέρα των αγώνων).

Tamas Kovacs/MTI via AP

TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ