ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στην τελική ευθεία για το "Hellas Beetles Synchro Cup"

Στην τελική ευθεία για το "Hellas Beetles Synchro Cup"

Το τριήμερο 9-11 Ιουνίου θα διεξαχθεί στη Σύρο το διεθνές μίτινγκ Συγχρονισμένη κολύμβησης “Hellas Beetles Synchro Cup”

"Οργασμός" εργασιών στη Σύρο και στον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, καθώς βρίσκονται στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του διεθνούς μίτινγκ Συγχρονισμένης κολύμβησης “Hellas Beetles Synchro Cup”που είναι προγραμματισμένο για τις 9-11 Ιουνίου στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.

Τα έργα διαμόρφωσης της εγκατάστασης στο κολυμβητήριο, κυρίως με τη δημιουργία και τοποθέτηση της ειδικής εξέδρας, αλλά και του υπόλοιπου χώρου διεξαγωγής των αγώνων, βρίσκονται στο τελικό στάδιο, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα εγκαίρως και πριν από τις πρώτες αφίξεις των αποστολών που είναι προγραμματισμένες για την Τρίτη 6/6.

Θυμίζουμε ότι στο σπουδαίο αθλητικό ραντεβού της Σύρου, κατηγορίας ΟΠΕΝ, που διοργανώνει ο ΑΝΟΜκαι έχει ενταχθεί στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN), αλλά και σε αυτό της ΚΟΕ (καθώς θα διοργανωθεί υπό την αιγίδα της), θα συμμετάσχουν σπουδαία ονόματα από το διεθνές στερέωμα του αθλήματος, κάποια από αυτά και στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους εν όψει του επερχόμενου Παγκοσμίου πρωταθλήματος (14-30/7/2017, Βουδαπέστη). Ανάμεσά τους φυσικά και τα αστέρια της Ελλάδας, που θα μετάσχει με την Εθνική ομάδα Γυναικών, αλλά και με αυτή των Νεανίδων. Στις δηλώσεις συμμετοχής ξεχωρίζουν αυτές των Εθνικών ομάδων Ουγγαρίας και Ουζμπεκιστάν, αλλά και κορυφαίων συλλόγων από την Ελλάδα, με πρώτο φυσικά τον πρωταθλητή ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και τα Σκαθάρια του.

Στο μεταξύ, ετοιμάστηκε και η νέα εντυπωσιακή αφίσα των αγώνων που απεικονίζει το ολυμπιακό μας Ντουέτο και αστέρια του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης Ευαγγελία Πλατανιώτηκαι Εβελίνα Παπάζογλου, με φόντο την Ερμούπολη Σύρου (τη βλέπετε στις φωτό του κειμένου πάνω και κάτω).

Η διοργάνωση διεξάγεται υπό της αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας(ΚΟΕ), με συνδιοργανωτή τον Δήμο Σύρου, ενώ τέθηκε και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αλλά και του ΕΟΤ. Βασικοί χορηγοί της η “Blue Star Ferries” και το “Siros Travel”.

Στόχος του ΑΝΟΜ είναι, το συγκεκριμένο μίτινγκ, να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός, να ενταχθεί στη σειρά αγώνων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας με την επωνυμία “FINA World Series”, που γίνονται στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλήματος σε όλο τον κόσμο και στη δημιουργία παγκόσμιας βαθμολογίας χωρών. Παράλληλα, επιθυμία του ΑΝΟΜ είναι η πρώτη διοργάνωση στη Σύρο να αποτελέσει ορόσημο και να συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και στην ανάδειξη της μοναδικής ομορφιάς της πατρίδας μας.

Αναλυτικό και ιδιαιτέρως ενημερωτικό είναι και το ανανεωμένο bulletin της διοργάνωσης, αλλά και το συνολικό πρόγραμμα των αγώνων, τα οποία μπορείτε να δείτε και στο ειδικό link της ιστοσελίδας μας που έχει διαμορφωθεί στη πάνω δεξί μέρος της home page της και στο οποίο μπορείτε να μεταβείτε και από ΕΔΩ.

TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ