ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σύλληψη δύο αθλητών ράγκμπι στο Παρίσι για κοκαΐνη

Σύλληψη δύο αθλητών ράγκμπι στο Παρίσι για κοκαΐνη

Οι Άλι Γουίλιαμς και Τζέιμς Ο' Κόνορ συνελήφθησαν στο Παρίσι με την κατηγορία ότι προσπάθησαν να αγοράσουν ποσότητα κοκαΐνης σε κλαμπ της γαλλικής πρωτεύουσας.

Μπλέξιμο με το νόμο έχουν ο 35χρονος Νεοζηλανδός αθλητής ράγκμπι της Racing 92, Άλι Γουίλιαμς, και ο 26χρονος Αυστραλός συνάδελφός του, Τζέιμς Ο' Κόνορ (σ.σ αγωνίζεται στην Τουλόν) καθώς αμφότεροι συνελήφθησαν κατηγορούνται για προσπάθεια αγοράς κοκαΐνης σε κλαμπ της γαλλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Παρίσι, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στις 15:00 (τοπική ώρα). Οι δύο αυτές συλλήψεις έρχονται μερικές ημέρες μετά την αντίστοιχη του 34χρονου Νεοζηλανδού, Νταν Κάρτερ, για οδήγηση έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Τόσο ο Άλι Γουίλιαμς όσο και ο Νταν Κάρτερ ανήκουν στην ίδια ομάδα, τη Racing 92. Μάλιστα, η γαλλική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη σύλληψη του Άλι Γουίλιαμς: "Εάν η έρευνα επιβεβαιώσει την κατοχή και τη χρήση κοκαΐνης από τον Γουίλιαμς, δεν θα είναι μόνον ένα έγκλημα (ως παράβαση του νόμου), αλλά κι ένα σοβαρό λάθος από άποψη ηθικής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ