ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σούπερ Αργεντίνοι, πρόκριση-θρίλερ για Αυστραλία

Σούπερ Αργεντίνοι, πρόκριση-θρίλερ για Αυστραλία

Η Αργεντινή επικράτησε με 43-20 της Ιρλανδίας και πέρασε στην 4άδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ράγκμπι, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία, η οποία απέκλεισε την Σκωτία, σε έναν προημιτελικό με δραματικό φινάλε (VIDEOS)

Στην ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ράγκμπι για δεύτερη φορά στην ιστορία της προκρίθηκε η Αργεντινή, η οποία επικράτησε με 43-20 της Ιρλανδίας. Οι Λατινοαμερικάνοι δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα, έχοντας πάρει το προβάδισμα από το ξεκίνημα. Στο πρώτο 40λεπτο ήταν μπροστά με 20-10 και στο δεύτερο μέρος ανέβασαν την διαφορά, φτάνοντας εύκολα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Σούπερ Αργεντίνοι, πρόκριση-θρίλερ για Αυστραλία

Στο παρά 1 οι Αυστραλοί

Αντίπαλος εκεί θα είναι η Αυστραλία, η οποία σε ένα ματς-θρίλερ που κρίθηκε με πέναλτι στο τελευταίο λεπτό, επιβλήθηκε με 35-34 της Σκωτίας. Οι Βρετανοί προηγήθηκαν με 16-15 στο πρώτο μέρος, οι Αυστραλοί βρέθηκαν στο +8 στην επανάληψη (32-24), με δέκα σερί πόντους η Σκωτία πέρασε μπροστά, αλλά λίγο πριν το φινάλε η ομάδα της Ωκεανίας κατάφερε να νικήσει και να συνεχίσει στον θεσμό.

Σούπερ Αργεντίνοι, πρόκριση-θρίλερ για Αυστραλία

Χαρακτηριστικό είναι ότι για πρώτη φορά δεν θα υπάρχει στην 4άδα ευρωπαϊκή ομάδα, ενώ επίσης για πρώτη φορά έχουμε τέσσερις ομάδες από το Νότιο ημισφαίριο στα ημιτελικά ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ