ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Τζον Σίνα αποθέωσε μία πραγματική νικήτρια της ζωής

Ο Τζον Σίνα αποθέωσε μία πραγματική νικήτρια της ζωής
Τζον Σίνα

Μία μοναδική στιγμή έλαβε χώρα λίγο μετά τα γυρίσματα του σόου "Raw" με τον Τζον Σίνα να αποκαλεί την μικρή Κιάρα νικήτρια της ζωής, μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

Ο περφόρμερ Τζον Σίνα είναι γνωστός για το κοινωνικό του έργο και τις αμέτρητες εμφανίσεις όποτε του ζητήθηκε, ειδικότερα όταν έχει να κάνει με μικρά παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Αυτή τη φορά ήταν η μικρή Κιάρα, που πρόσφατα νίκησε τη μάχη με τον καρκίνο, η οποία βρέθηκε στην αγκαλιά του Σίνα και γνώρισε την αποθέωση από το κοινό που βρέθηκε στο στάδιο.΄

Όλα αυτά λίγο μετά τα γυρίσματα του "Raw" με τον γνωστό παλαιστή μάλιστα να δίνει μία συγκινητική ομιλία για τον αγώνα της Κιάρα.

"Εκ μέρους του Στινγκ (παλαιστής κι αυτός), του εαυτού μου και όλων όσων εργάζονται γι αυτό το σόου, θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε που ήρθες απόψε εδώ και που δίνεις τεράστια έμπνευση όχι μόνο σε εμάς πάνω στο ρίνγκ, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Είσαι επτά ετών και είμαι περήφανος που το λέω, αλλά κέρδισες τον καρκίνο", είπε ο 38άχρονος περφόρμερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ