"Λουκέτο" στο ράγκμπι

Ράγκμπι

Ο Γιάννης Ανδριανός απέστειλε επιστολή προς τον Σπύρο Ι. Καπράλο και τα μέλη της ΕΟΕ για την ανάκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπι.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός απέστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Ι. Καπράλο και τα μέλη της Επιτροπής για την ανάκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπι.

Αναλυτικά:

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής  Σπύρο Ι. Καπράλο και τα μέλη της Επιτροπής με θέμα την ανάκληση της αθλητικής αναγνώρισης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπι.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

"Όπως γνωρίζετε, η Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι αναγνωρίσθηκε από την ΓΓΑ το 2004 έχοντας στη δύναμή της είκοσι (20) σωματεία ως ιδρυτικά μέλη.

Στις καταστάσεις με την αγωνιστική δραστηριότητα των ετών 2010 και 2011 εμφανίζονται επτά (7)  και  εννέα (9)  σωματεία αντίστοιχα να παρουσιάζουν δραστηριότητα εκ των οποίων μόνο τα τρία (3) έχουν την ειδική αθλητική αναγνώριση για το άθλημα του ράγκμπι, έναντι ελάχιστου αριθμού δεκαπέντε (15) σωματείων όπως ρητά ορίζει ο Ν. 2725/1999.

Κατόπιν αυτού, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κατ’ εφαρμογή της παρ. 4 του άρθρου 28 του Ν. 2725/1999 προέβη σε ανάκληση της αθλητικής αναγνώρισης και την υπαγωγή του αθλήματος στην Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης. Η προσωρινή αυτή λύση επιτρέπει την συνέχιση των προσπαθειών για την ανάπτυξη του αθλήματος του ράγκμπι στην Ελλάδα.

Εφόσον στο μέλλον πληρωθούν οι σχετικές προϋποθέσεις του ν. 2725/1999 δύναται να αναγνωρισθεί εκ νέου αυτόνομη ομοσπονδία ράγκμπι".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Μια από τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας από σήμερα στο σινεμά

Βλέπουμε και σχολιάζουμε τις ταινίες της εβδομάδας κάθε Πέμπτη. Σήμερα το “Transit” είναι ένα ερωτικό φιλμ εποχής αλλά και σύγχρονο, η “Μαύρη Τρύπα” ενώνει τον Ρόμπερτ Πάτινσον με τη θρυλική Κλερ Ντενί κι ο 4ωρος “Ελέφαντας” του Χου Μπο είναι η σινεφλική πρόταση-πρόκληση της βδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ