Κορονοϊός: Στο Αυστραλιανό ράγκμπι, απολυμαίνουν τις μπάλες για να παίξουν!

Στο Αυστραλιανό ράγκμπι τερμάτισαν την γραφικότητα, αφού για λόγους προστασίας από τον κορονοϊό η μπάλα απολυμαίνεται σε κάθε διακοπή, αλλά οι αγώνες γίνονται κανονικά.

Είναι στιγμές που κάποιος αναρωτιέται αν αυτό που βλέπει να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του είναι αληθινό ή του κάνουν πλάκα. Μία τέτοια στιγμή βίωσε όποιος είδε τα μέτρα προστασίας που πάρθηκαν για τον κορονοϊό στο Αυστραλιανό ράγκμπι.

Με το πρωτάθλημα να συνεχίζεται - προς το παρόν - κανονικά, αλλά όλο και περισσότερες ομάδες να ζητάνε την διακοπή του για λόγους προστασίας, η λίγκα αποφάσισε να πάρει το εξής μέτρο για τον κορονοϊό: Απολυμαίνει τις μπάλες πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα!

Στο κανάλι που μεταδίδει το πρωτάθλημα μάλιστα ανέβηκε και ένα σχετικό VIDEO, που δείχνει να απολυμαίνεται η μπάλα (με γυμνά χέρια!), πριν την πάρουν παιδιά φορώντας γάντια και την παραδώσουν για να διεξαχθεί ο αγώνας ενός αθλήματος που έχει ως βασικό κανόνα την... σωματική επαφή!

Δείτε το απίστευτο - και όμως αληθινό - VIDEO:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

PODCAST ΣΤΟ SPORT24.GR

Κάνε και το Podcast άνω κάτω

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει, τα λέει όλα χύμα και τσουβαλάτα. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο τρίτο Show must go on φιλοξενεί το -πιθανότατα- καλύτερο αριστερό μπακ που έβγαλε η Ελλάδα και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.