KICKBOXING

Ζαμπίδης για ΠΓΔΜ: "Κράτος με όνομα και ιστορία βασισμένα στο ψέμα"

Ζαμπίδης για ΠΓΔΜ: "Κράτος με όνομα και ιστορία βασισμένα στο ψέμα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών, ο Μάικ Ζαμπίδης πήρε θέση στο Facebook για το Μακεδονικό και ανέφερε για την ΠΓΔΜ ότι είναι ενα κράτος με όνομα και ιστορία βασισμένα στο ψέμα και στην εξαπάτηση. Αναλυτικά το μήνυμά του.

Ο Μάικ Ζαμπίδης πήρε θέση για τη συμφωνία των Πρεσπών και εξέφρασε την αντίθεσή του, αναφέροντας πως τα Σκόπια είναι ένα κράτος που θέλει να αυτοαποκαλείται Μακεδονία και πως έχει ένα όνομα και μια ιστορία βασισμένα πάνω στο ψέμα και στην εξαπάτηση. Παράλληλα, ανέφερε στο μήνυμά του πως είναι μια μικρή, πρώην γιουγκοσλαβική επαρχία που λεγόταν Βαρντάρσκα και που το 1991 αποφάσισε να κλέψει την ιστορία ενός έθνους.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook:

"Ένα κράτος με ένα όνομα και μια ιστορία βασισμένα πάνω στο ψέμα και στην εξαπάτηση. Αυτό είναι η πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία που θέλει να αυτοαποκαλείται Μακεδονία. Για εμάς τους Έλληνες και για όσους γνωρίζουν την ιστορία, η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική, όσες συνθήκες κι αν υπογραφούν υποδηλώνοντας το αντίθετο. Τα Σκόπια μπορεί να λενε ότι είναι Μακεδονία, αλλά στην πραγματικότητα ήταν, είναι και θα είναι μια μικρή, πρώην γιουγκοσλαβική επαρχία που λεγόταν Βαρντάρσκα, και που μια μέρα το 1991 αποφάσισε να κλέψει την ιστορία ενός έθνους.

#macedoniaisgreek #thatsnotyourname #greece #macedonia #hellas #μακεδονία #ελλάδα #macedoniaisgreece #wearemacedonia #proudtobegreek"

TAGS KICKBOXING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ