ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η πρόκριση με άρωμα 2004 και ο άδοξος αποκλεισμός

Η πρόκριση με άρωμα 2004 και ο άδοξος αποκλεισμός

Η Εθνική ομάδα mini football ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας μία σπουδαία νίκη επί της Πορτογαλίας, όμως αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Σλοβενία στους "16". (VIDEOS)

Την παρουσία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα mini football το οποίο διεξάγεται στο Μπρνο της Τσεχίας ολοκλήρωσε η Εθνική μας ομάδα. Οι Έλληνες διεθνείς σταμάτησαν στους "16" του θεσμού την πορεία τους μετά από ένα δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι με τη Σλοβενία.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στον πρώτο αγώνα η Εθνική ηττήθηκε από τη Ρουμανία με 4-1, για να ακολουθήσει η ιδιαίτερα κρίσιμη όπως αποδείχτηκε ισοπαλία απέναντι στο Καζακστάν με 1-1.

Έτσι, το παιχνίδι το οποίο θα έκρινε την πρόκριση στους "16" ήταν αυτό με την Πορτογαλία. Όποια ομάδα έπαιρνε τη νίκη θα ήταν και εκείνη που θα προχωρούσε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Πορτογάλοι προηγήθηκαν με τέρμα του Ζοάο Πάουλο στο 30', όμως με δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά του Νίκου Στάμου η εθνική έκανε την ανατροπή και πήρε την πρόκριση στους "16".

Εκεί αντιμετώπισε το βράδυ της Τετάρτης (14/6) την Σλοβενία οι αναμέτρηση ήταν δραματική σε εξέλιξη με την Εθνική μας να προηγείται νωρίς, αλλά τους Σλοβένους να κάνουν την ανατροπή πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Ο Στέφανος Γιώτης έφερε το ματς στα ίσα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Οι δύο ομάδες στη συνέχεια οδηγήθηκαν στα πέναλτι όπου η Σλοβενία πήρε την πρόκριση με 3-2.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα

Αγώνας Σκορ Σκόρερ
Ρουμανία - Ελλάδα 4-1 8' Αντριάν, 11' Κλαούντιου, 16' Κριστιάν
Καζακστάν - Ελλάδα 1-1 6' Ταιμπασάροβ / 30' Στάμος
Ελλάδα - Πορτογαλία 2-1 41' Στάμος, 41' Στάμος / 30' Ζοάο Πάουλο
Ελλάδα - Σλοβενία 2-2 (κ.δ.)
3-2 (πεν)
2' Γκιαλης, 30' Γιώτης / 3', 19' Κος

Τα γκολ της κανονικής διάρκειας από την αναμέτρηση με τη Σλοβενία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ