ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ κατέθεσε στην ΓΓΑ τα προαπαιτούμενα σωματεία

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ κατέθεσε στην ΓΓΑ τα προαπαιτούμενα σωματεία

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ ανακοίνωσε ότι κατατέθηκαν στην ΓΓΑ πολλοί περισσότεροι φάκελοι από τους συλλόγους που απαιτούνται για την οριστική ανάκληση της Υπουργικής Απόφασης του πρώην Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι κατατέθηκαν σήμερα στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού πολλοί περισσότεροι φάκελοι από τους συλλόγους που απαιτούνται (σ.σ. 16) για την οριστική ανάκληση της Υπουργικής Απόφασης του πρώην Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού.

Η ΕΟΜΠ θα ήθελε να ευχαριστήσει ολόψυχα τους ιθύνοντες του Υπουργείου Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την ειλικρινή στήριξή τους και τη βοήθειά τους όλο αυτό το διάστημα.

Παράλληλα θα ήθελε να ευχαριστήσει τους συλλόγους που παρά τη λασπολογία που επικρατούσε στο χώρο, είχαν τα μάτια τους ανοιχτά και στήριξαν έμπρακτα την ομοσπονδία και την προσπάθειά της.

Η ΕΟΜΠ για μία ακόμη φορά συνεχίζει ακάθεκτη και πραγματοποιεί όλα όσα έχει θέσει σαν στόχο και όσα δεσμεύεται στα σωματεία- μέλη της. Τα πραγματοποιεί με θέληση, πάθος και πείσμα, προκειμένου το άθλημα να αποκτήσει την ανεξαρτητοποίησή του και να προχωρήσει πραγματικά μπροστά.

Στόχος της Ομοσπονδίας είναι να προάγει το άθλημα και να το πάει μπροστά με συνέπεια, υπευθυνότητα και μεράκι για το Μπόουλινγκ. Το άθλημα, μέσω της ΕΟΜΠ θα πάει πραγματικά μπροστά κι όχι… κουτσά και στραβά, όπως παραδέχονται δημόσια κάποιοι ότι «αναπτύσσουν» το άθλημα μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ