ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Για πρώτη φορά "Greece vs. the rest of the World"!

Για πρώτη φορά "Greece vs. the rest of the World"!

Ακριβώς ένα χρόνο μετά εντυπωσιακό ντεμπούτο του στην Ελλάδα, το Final Fight Championship® επιστρέφει στην Αθήνα. Στις 11 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, με το "Greece vs. the rest of the World".

Δώδεκα δυνατές αναμετρήσεις, έξι αγώνες kickboxing και έξι αγώνες ΜΜΑ, που θα φέρουν για πρώτη φορά αντιμέτωπους τους Έλληνες πρωταθλητές, έναν προς ένα, απέναντι στα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως!

"Greece vs. the rest of the World" για πρώτη φορά, σε μια διοργάνωση που υπόσχεται κορυφαίο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις! Το πρώτο FFC® στην Ελλάδα έγινε τον Φεβρουάριο του 2016 και αξιολογήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης ως η εντυπωσιακότερη και θεαματικότερη διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων, που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Η πρώτη εμφάνιση στην Ελλάδα του μοναδικού σούπερ σταρ Robin Van Roosmalen εκτόξευσε το ενδιαφέρον του κοινού που κατέκλυσε τις κερκίδες του σταδίου, ενώ ήταν δηλωτικό της κορυφαίας ποιότητας των αναμετρήσεων.

Αυτός είναι ο λόγος που το FFC® αποφάσισε να συμπεριλάβει και φέτος την Αθήνα στο παγκόσμιο καλεντάρι της διοργάνωσης (FFC 28) και να ανεβάσει τον πήχη ακόμα υψηλότερα. Όσοι βρεθούν στις 11 Μαρτίου στις κερκίδες του Ολυμπιακού Ποδηλατοδρομίου, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τους κορυφαίους παγκοσμίως kickboxers και μαχητές MMA, σε μια ακόμα πιο εντυπωσιακή παραγωγή.

Το FFC 28 είναι η μοναδική διοργάνωση που προσφέρει ένα τετράωρο υπερθέαμα, με δύο διαφορετικά αγωνίσματα ταυτόχρονα, MMA & Kick boxing, που υπόσχονται να προσφέρουν τις συναρπαστικότερες αναμετρήσεις των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα.

Δεν πρέπει να χάσετε το FFC Athens 2017, ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, που θα φέρει την Αθήνα στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος του κόσμου των μαχητικών αθλημάτων.

Μην λείψει κανείς. ​

11 Μαρτίου, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ