MMA

Ζαμπίδης: "Επιστρέφω αδίστακτος και πεινασμένος"

Ζαμπίδης: "Επιστρέφω αδίστακτος και πεινασμένος"

Η επιστροφή του Μιχάλη Ζαμπίδη στην αγωνιστική δράση σηματοδοτεί μία νέα εποχή στα μαχητικά αθλήματα, καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον "Iron Mike" σε ένα διαφορετικό στιλ, αυτό της πυγμαχίας.

Ο θρυλικός kickboxer κοντράρεται με τον Antonio Gomez στις 23 Μαρτίου στην Γερμανία και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και για το κοινό εκεί αλλά και εδώ.

Το γήπεδο είναι ήδη sold out ενώ τα τραπέζια στις ροτόντες, αξίας 2.500 ευρώ, έχουν ήδη ξεπουλήσει...

Ο Ζαμπίδης μιλώντας στο Fightsports.gr έπιασε τον παλμό του κοινού που ανυπομονεί για την επιστροφή του.

" Μετά από 3,5 χρόνια απουσίας μου από τα ρινγκ μπόρεσα να ξεκουραστώ ψυχοσωματικά. Αφού σταμάτησα τους αγώνες και γενικότερα τον πρωταθλητισμό, μου πήρε τουλάχιστον δυο χρόνια να ξανά βρω τις ισορροπίες στην καινούρια μου ζωή, μετά όμως από αυτά τα δυο χρόνια διαπίστωσα πως είχα ξανά επιστρέψει στο ίδιο μοντέλο ζωής που είχα ως εν ενέργεια αθλητής και που τελικά μ' έκανε χαρούμενο και πολύπλευρα γεμάτο.

Πέντε γεύματα την ημέρα, διατροφολόγος ανά δυο εβδομάδες, προπόνηση κάθε μέρα, καλή σωματική και φυσική κατάσταση όποτε βίωνα ένα καλό φορμάρισμα και το σώμα μου, μου έδινε δύναμη, έκρηξη, αντοχή και κάπως έτσι έγινε η σύλληψη της ιδέας να επιστρέψω, όχι όμως στο kick boxing μιας και ο κύκλος αυτός στην ψυχή μου έχει κλείσει και με τεράστια ευγνωμοσύνη για τα όσα έζησα αλλά σε ένα κρυφό και αγαπημένο απωθημένο που ακούει στο όνομα επαγγελματική πυγμαχία".

Στη συνέχεια ερωτηθείς για την απόφαση του να επιλέξει Έλληνες σπάρινγκ παρτενέρ (Ξερικός, Καβαλάρης, Ριτζάκης, Μανδουραράκης, Στέλιος Παπαδόπουλος), ο Ζαμπίδης έδειξε πόσο εκτιμάει τις δυνατότητες των εγχώριων αθλητών.

" Φυσικά και θεωρώ πως το επίπεδο είναι υψηλό, ο κάθε σπάρινγκ παρτενέρ για εμένα ανεξαρτήτως το track record του είναι μεγάλο σχολείο διότι με βοηθάει και τον βοηθάω να γίνουμε ακόμη καλύτεροι για τους αγώνες που έχουμε να δώσουμε στο μέλλον, δοκιμάζουμε αντοχές, δοκιμάζουμε όρια και πολύπλευρες τακτικές με κοινό στόχο την μέγιστη απόδοση στους αγώνες μας και φυσικά ευχαριστώ όλους τους Έλληνες αθλητές μας για την βοήθεια καθώς και την ανταποδίδω απλόχερα κι ομαδικά".

Ζαμπίδης: "Επιστρέφω αδίστακτος και πεινασμένος"

Ο αντίπαλος του Ζαμπίδη είναι έμπειρος και ένας ταχύς kickboxer με πολύ καλά πυγμαχικά στοιχεία. Ο Iron Mike το γνωρίζει χωρίς να αποκαλύπτει τα δικά του όπλα.

" Στις 23/3 στην Γερμανία, έχω έναν καλό αντίπαλο και περιμένω έναν δυνατό αγώνα, γι' αυτό τον λόγο έχω κανονίσει όλα μου τα όπλα να είναι αιχμηρά κι ουσιαστικά".

Η συνέχεια του "Mini Tyson" όπως τον αποκαλούσαν οι αντίπαλοι του στο παρελθόν, είναι στο Iron Challenge.

" To Ιron Challenge θα γίνει στις 12 Μαΐου στο κλειστό Ολυμπιακό στάδιο πυγμαχίας στο Περιστέρι. Σύντομα θα είμαι σε θέση να σας δώσω πληροφορίες για την κάρτα της διοργάνωσης που θα είναι ιδιαίτερα πλούσια...Κι επίσης να ανακοινώσω και τον δικό μου αντίπαλο για τον δεύτερο πυγμαχικό μου αγώνα".

Ζαμπίδης: "Επιστρέφω αδίστακτος και πεινασμένος"

Πριν από λίγο καιρό ο Φλοριάν Μάρκου προκάλεσε τον Ζαμπίδη μέσω του Fightsports.gr. Ο Iron Mike δεν έχει μάθει να κρύβεται και έδειξε θετικός αν υπάρξει σοβαρή πρόταση.

" Φυσικά κι είμαι ανοικτός να αγωνιστώ σε πυγμαχικό αγώνα με όποιον ζυγίζει 70 κιλά, αρκεί φυσικά πίσω από αυτό, να υπάρχει μια σοβαρή επαγγελματική πρόταση".

Τέλος ο Ζαμπίδης έστειλε το δικό του μήνυμα για την μεγάλη επιστροφή που θα είναι αδίστακτη και... πεινασμένη.

" Σας ευχαριστώ προσωπικά έναν έναν για την θερμή υποστήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια, τα μηνύματα και την υπέροχη κι αναντικατάστατη ενέργεια σας.

Επέστρεψα στον 'τόπο του εγκλήματος' πιο έμπειρος, πολύπλευρα γυμνασμένος, αδίστακτος, πεινασμένος για αγώνες και εξέλιξη...

Το πρώτο μας ραντεβού στις 23/3 ο αντίπαλος μας ο Ισπανός Antonio Gomez".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Sylvester Stallone: Ο McGregor έγινε αλαζόνας γι'αυτό τον...έσπασε ο Khabib (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ