MMA

Χρήστος Τσιριμώκος: "Ανυπομονώ να επιστρέψω στην δράση"

Χρήστος Τσιριμώκος: "Ανυπομονώ να επιστρέψω στην δράση"

Ο Χρήστος Τσιριμώκος μίλησε για την επιστροφή στην δράση και τόνισε πως έχει στο μυαλό του την αναμέτρηση με τον Ναστούλη.

Ένας από τους καλύτερους ανερχόμενους αθλητές της χώρας είναι ο Χρήστος Τσιριμώκος που όπως οι περισσότεροι αθλητές αυτή την εποχή ανυπομονεί να επιστρέψει στις δράση. Ο 23χρονος αθλητής προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη στο MMA Challenge Pro επί του Χρήστου Πετρούτσου και ονειρεύεται να φτάσει ψηλά στα στυλ που εκπροσωπεί, στο kickboxing και στις MMA. O Αpache αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας τονίζοντας πως έχει στο μυαλό του την αναμέτρηση με τον Ναστούλη.

"Η περίοδος της καραντίνας ήταν δύσκολη λόγω των περιορισμών μετακίνησης. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά από θέμα προπονήσεων, εκτός από το να συντηρήσουμε σε καλό επίπεδο την φυσική κατάσταση. Έχω στο μυαλό μου το ματς με τον Ναστούλη. Το πλάνο θα το ακολουθήσουμε όπως το έχουν προγραμματίσει οι ομάδες μου Kritikos Camp και Λέοντες Ασπροπύργου. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην δράση", αναφέρει στα πρώτα του λόγια ο Τσιριμώκος.

Ο Τσιριμώκος στην συνέχεια αναφέρεται στην σημασία της ομάδας για την πορεία ενός αθλητή.

"Είναι μεγάλο πράγμα να είσαι σε ένα χώρο που σε γεμίζει σαν αθλητή και δόξα το θεό και στις δυο σχολές που ανήκω αυτή τη στιγμή υπάρχουν άνθρωποι που με στηρίζουν σε κάθε δυσκολία. Αυτοί είναι πρώτα απ' όλα οι δάσκαλοι μου Νίκος Κρητικος και Γιάγκος Πολατίδης και ύστερα όλοι οι συναθλητές μου που είναι εκεί σε κάθε δύσκολη προετοιμασία μου και κάθε αγώνα μου".

Τέλος ο Τσιριμώκος θέλει να πετύχει στο σπορ αυτά που ονειρευόταν από μικρός. "Σε λίγα χρόνια πιστεύω ότι θα φτάσω εκεί που οραματίζομαι από μικρό παιδί. Στο οκτάγωνο κλουβί που ονειρεύεται κάθε αθλητής MMA από την στιγμή που θα ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό το άθλημα", καταλήγει.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αθλητής των MMA καταστρέφει bodybuilder σε αγώνα στο πολωνικό M-1 (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ