Χατζηχρόνογλου: "Το σεμινάριο του Hemmers στην Ελλάδα θα έχει ουσία"

Χατζηχρόνογλου: "Το σεμινάριο του Hemmers στην Ελλάδα θα έχει ουσία"

O ερχομός του Nick Hemmers στην Ελλάδα για το σεμινάριο της 24ης Φεβρουαρίου έχει δραστηριοποιήσει όλα τα ονόματα του ελληνικού kickboxing. Ο Professor από την πλευρά εκθείασε τον Hemmers καθώς έχει άποψη για εκείνον.

O ερχομός του Nick Hemmers στην Ελλάδα για το μεγάλο σεμινάριο της 24ης Φεβρουαρίου έχει δραστηριοποιήσει όλα τα πρωτοκλασάτα ονόματα του ελληνικού kickboxing.

Έτσι μετά τον Γιάννη Μιχαλόπουλο και ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου δηλώνει παρών και καταθέτει την άποψη του στο Fightsports.gr για το μεγάλο γεγονός.

Ο Hemmers θα παραδώσει το σεμινάριο μαζί με τον Carlo Dekkers στο Legacy Fight Club του Θανάση Κίλα με την υποστήριξη της QNT Greece και του Αιμίλιου Γιαγτζόγλου. Ο Professor από την πλευρά εκθείασε τον Hemmers καθώς έχει άποψη για εκείνον.

"Ο Nick Hemmers είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και στην γωνία πολλών super star αθλητών του kickboxing. Είναι στην ομάδα του Glory, τη μεγαλύτερη διοργάνωση παγκοσμίως.

Η αλήθεια είναι πως κάθε σεμινάριο είναι σημαντικό , αν έχεις τα μάτια και το μυαλό σου ανοιχτά μπορείς να κερδίσεις πολλά καλά στοιχεία , είτε είσαι αθλητής είτε προπονητής.

Δεν θα είναι ένα σεμινάριο για να πάει κάποιος να βγάλει φωτογραφία για το facebook, θα είναι με ουσία και πιστεύω πως αξίζει", ανέφερε στα πρώτα του λόγια ενώ του ζητήσαμε να εντοπίσει τις διαφορές Ολλανδίας και Ελλάδας στο kickboxing.

"Έχω βρεθεί και προπονηθεί σε αρκετά γυμναστήρια στην Ολλανδία , το καθένα έχει τη δικιά του νοοτροπία, το δικό του στυλ. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα.

Υπάρχουν γνώστες του αθλήματος αλλά και μη. Στην Ολλανδία είναι πιο οργανωμένοι , υπάρχει επαγγελματική κάρτα αθλητή και ξεκινούν από N ( new) Class και με κόπο, αγώνες κι εμπειρία φτάνουν A Class.

Έτσι οι αθλητές έχουν διάρκεια και αυτό είναι που τους κάνει και διαπρέπουν.Γενικά οι επαφές είναι καλές με την Ολλανδία όπως και με οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, από παντού έχεις να κερδίσεις αλλά και να ανταλλάξεις απόψεις".

Τέλος ο Χατζηχρόνογλου που προέρχεται από μεγάλη νίκη στο Enfusion μίλησε για το αγωνιστικό του μέλλον.

"Αγωνίζομαι 15 χρόνια αλλά διψάω ακόμα για νέες προκλήσεις και αγώνες. Πλέον όμως έχω ανοίξει τη δικιά μου σχολή κι έχω περιορισμένο χρόνο.

Έτσι επιλέγω να αγωνιστώ μόνο σε κορυφαίες διοργανώσεις.Όσες θα είναι οι αξιόλογες προτάσεις φέτος, τόσοι θα είναι και οι αγώνες μου για αυτή τη χρονιά".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η Lindsey Pelas είναι το νέο κορίτσι του UFC και είναι εξωπραγματικά "καυτό" (ΦΩΤΟ)

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24