MMA

Χαρά Δημητρούλα: "Θα σπάσω το σερί της Ιταλίδας στο GFC"

Χαρά Δημητρούλα: "Θα σπάσω το σερί της Ιταλίδας στο GFC"

Μία ακόμη μεγάλη μάχη για την Χαρά Δημητρούλα, αυτή την φορά στο GFC στις 13 Μαΐου όπου θα αντιμετωπίσει τηνMaria Vittoria Colonna στο PAOK Sports Arena. (VIDEO)

Έτοιμοι για να κερδίσει την Ιταλίδα αντίπαλο της στο GFC που θα διεξαχθεί στις Μαΐου στο PAOK Sports Arena είναι η Χαρά Δημητρούλα η οποία βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας της.

Έτσι αισθάνεται η ίδια τουλάχιστον η οποία μιλώντας για την διοργάνωση που έρχεται ζήτησε την στήριξη του κόσμου για να την σπρώξει στη νίκη.


Χαρά πως είσαι αγωνιστικά και ποιος είναι ο στόχος σου σε αυτό το παιχνίδι;
" Αγωνιστικά είμαισε πολύ καλή φάση και συνεχίζω κανονικά τις προπονήσεις μου .Ο τελευταίος μου νικηφόροςαγώνας επι ελληνικού εδάφους ήταν τον περασμένο Οκτώβριοξανά στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο στόχος μου σε αυτότον αγώνα mma απέναντι στην Ιταλίδαείναινα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να κερδίσω τον αγώνα".

Η αντίπαλος σου προέρχεται από δύο σερί νίκες. Εσύ παίζεις από την άλλη ασταμάτητα και φέτος. Είσαι έτοιμη να της σπάσεις το σερί;
"Μπορεί η αντίπαλος μου να προέρχεται από δυο σερί νίκες και εγώ όμως όπως ανέφερες και εσυ δεν έχω σταματήσει να παίζω αγώνες με αντιπάλους με πολύ μεγάλη εμπειρία και με μεγάλη διαφορά κιλών, οπότε αυτός ο αγώνας που είναιστην κατηγορία μου στα 52 κιλά δηλαδή ,μου δίνει ένασαφές πλεονέκτημα.

Βέβαιαδεν είναιμόνο η κατηγορία κιλών στην οποία να πω ότιπρώτη φορά κατεβαίνω αγωνιστικά .Θα σπάσω το σερί της Ιταλίδας γιατί θεωρώ είμαι καλάπροετοιμασμένη και με πολύ καλή ψυχολογία που παίζει πάντα σημαντικό ρόλο".

Ένα μήνυμα στον κόσμο που θα έρθει να σε δει. Τι να περιμένει από σένα;
"Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης θεωρώ ότι είναιέναπολύ ζεστό κοινό που με υποστηρίζει στους αγώνες μου και θέλει να με βλέπει να αγωνίζομαι. Γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Θεσσαλονίκηςγια μια ακόμη φορά που με εμψυχώνει και θέλω να να είναιεκεί στις 13 Μαΐου, για να παρακολουθήσουν έναδυνατό παιχνίδι".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Οι αλλαγές του τρόμου: Δείτε πως επιδρούν τα αναβολικά στο σώμα ενός bodybuilder (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο: Θύμα ληστείας με μαχαιριές Έλληνας πυγμάχος στο Μεξικό (BINTEO)

Σοκαριστικό βίντεο: 38χρονος σκότωσε με μια γροθιά πατέρα επτά παιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ