MMA

Ώρα νίκης για Μιχαηλίδη στο Βλαδιβοστόκ

Ώρα νίκης για Μιχαηλίδη στο Βλαδιβοστόκ

Το promotion Fight Nights Global φιλοξενεί σήμερα τον κορυφαίο Έλληνα MMAer, Ανδρέα Μιχαηλίδη. Ο "Spartan" έχει δείξει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχοντας βελτιώσει πάρα πολύ την όρθια μάχη του, φαντάζει ως το φαβορί.

O "Spartan" Ανδρέας Μιχαηλίδης πέρασε με άνεση τη διαδικασία της ζύγισης και σήμερα θα ριχτεί στη μάχη κόντρα σ'έναν αήττητο και ανερχόμενο Ρώσο μαχητή. Πρόκειται για τον Evgeny Shalomaev ο οποίος καλό καράτε backround ενώ στο σερί των πέντε νικών του έχει βγάλει και μία υποταγή, στην τελευταία του μάχη στην Κίνα κόντρα στον Artyom Egorov.

Όσον αφορά τον Ανδρέα Μιχαηλίδη στην τελευταία του αγωνιστική παρουσία είχε κερδίσει στο FFC τονBorce Talevski. Λίγες ημέρες αργότερα είχε ανακοινωθεί πως θα παίξει στην Πολωνία, αλλά τελικά ο αγώνας δεν έγινε. Αυτό δεν πτόησε την ομάδα του Έλληνα MMAer καθώς άμεσα κλείστηκε η σημερινή μάχη στο ρώσικο promotion.

To Fight Nights Global είναι ένας ισχυρός μαχητικός οργανισμός που σταδιακά γιγαντώθηκε στη Ρωσία. Ο promoter Kamil Gadzhiev έχει φιλοξενήσει στις κάρτες του μαχητές όπως ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Batu, o Rasul Mirzaev, o Diego Brandao και πρόσφατα ο Fedor Emelianenko κόντρα στον Fabio Maldonado.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μιχαηλίδης είναι αήττητος εδώ και τρία συνεχόμενα ματς έχοντας κερδίσει κατά σειρά τους Madaev, Pascu καιTalevski. Τον πρώτο μάλιστα τον είχε νικήσει στο Grozny της Τσετσενίας τον Οκτώβριο του 2015.

Ο "Spartan" έχει δείξει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχοντας βελτιώσει πάρα πολύ την όρθια μάχη του φαντάζει ως το φαβορί στη σημερινή του μάχη στο Βλαδιβοστόκ.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Πανηγύρισε... μπουκετιάζοντας τον αντίπαλο προπονητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ: Παλαιστής πεθαίνει μέσα στο ring και γύρω του συνεχίζουν τον αγώνα Κατς! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ