MMA

Wilder, Fury ή μήπως Klitschko για Joshua;

Wilder, Fury ή μήπως Klitschko για Joshua;

Ο Anthony Joshua έχει γίνει ο πιο περιζήτητος μποξέρ από το βράδυ του Σαββάτου και έπειτα και οι φαν... πυγμαχούν στο διαδίκτυο για την ανάδειξη του ιδανικού αντιπάλου.

Σε τρεις κατηγορίες έχουν χωριστεί οι υποστηρικτές της επαγγελματικής πυγμαχίας σε Ελλάδα και κόσμο στην προσπάθεια αναζήτησης που κάνουν για τον επόμενο αντίπαλο του Anthony Joshua ο οποίος έχει ξεκινήσει πλέον να θεωρείται ως ο επόμενος ηγεμόνας της βαριάς κατηγορίας του επαγγελματικού μποξ.

Οι σκληροπυρηνικοί φαν είναι ξεκάθαροι και θέλουν ο Joshua να παίξει άμεσα με τον Wilder ώστε με νίκη να πάρει και την WBC ζώνη και έπειτα να γίνει ο πρώτος που μετά από καιρό θα τις κρατήσει όλες ανά χείρας.

Στο ίδιο μοτίβο και οι οπαδοί του Wilder που θέλουν τον Αμερικανό "bomber" να κερδίσει τον Άγγλο και να στεφθεί αυτός παγκόσμιος πρωταθλητής όλων των ομοσπονδιών της βαριάς κατηγορίας. Ο Wilder εάν παίξει με τον Joshua θα έχει την ευκαιρία να σπάσει το ρεκόρ του Evander Holyfield που ήταν ο τελευταίος Αμερικανός που είχε όλες τις ζώνες στις ΗΠΑ.

Από την άλλη τρέχει και η περίπτωση του Tyson Fury. Ο συμπατριώτης του Joshua έχει ήδη προκαλέσει τον Ολυμπιονίκη και κυρίως οι Άγγλοι... διψούν γι'αυτό το ματς αφού αναφερόμαστε στο ενδεχόμενο ενός βρετανικού ντέρμπι που θα γεμίσει ξανά το Wembley με 90.000 θεατές!

Ο Fury έχει να παίξει μποξ περίπου 17 μήνες και έχει ανεβάσει πολλά κιλά δείχνοντας ότι δεν είναι σε φόρμα. Επίσης έχει δηλώσει παλαιότερα ότι έπεσε σε κατάθλιψη μετά τον αγώνα και τη νίκη του επί του Klitschko μην μπορώντας να διαχειριστεί την επιτυχία. Αυτό το γεγονός οδήγησε τον αήττητο μποξέρ σε κακοτοπιές με κύριο λάθος τη χρήση κοκαΐνης.

Για το τέλος αφήνουμε τους ρομαντικούς οι οποίοι συγκινήθηκαν από την προσπάθεια του Klitschko και θέλουν ξανά ο Ουκρανός να παίξει με τον Joshua. Άλλωστε είναι γνωστό ότι στο συμβόλαιο μάχης έχει υπογραφεί ρήτρα που δίνει στον Ουκρανό το δικαίωμα να διεκδικήσει ξανά ένα ματς με τον νεαρό Άγγλο.

Μέχρι στιγμής από την πλευρά του Joshua είναι όλα ανοιχτά, αλλά κυρίως οι περιπτώσεις των Fury και Wilder μια και ο Άγγλος δείχνει διάθεση να καθαρίσει την κατηγορία και να χτίσει μία δική του αυτοκρατορία πάνω σε αυτά των Klitschko.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επαγγελματίας πυγμάχος δεν άντεξε ομοφοβικά σχόλια και πλάκωσε ανελέητα τρολ στο ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η καυτή Veronica Mpanile είναι η αντίπαλος των ονείρων σου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ