MMA

Wilder: "Αν δεν υπήρχε η κόρη μου δεν θα έμπαινα στο μποξ"

Wilder: "Αν δεν υπήρχε η κόρη μου δεν θα έμπαινα στο μποξ"

Ο Deontay Wilder μπήκε στην πυγμαχία στην ηλικία των 20 ετών, αναγκασμένος να εξασφαλίσει χρήματα για την περίθαλψη της κόρης του Naieya. Η κόρη του πυγμάχου πάσχει από μία σπάνια γενετική ανωμαλία(δισχιδής ράχη) και όπως παραδέχεται μέχρι σήμερα, δεν θα έμπαινε στην πυγμαχία, αν δεν υπήρχε εκείνη.

O Wilder μέχρι να πυγμαχήσει, έκανε διάφορα άλλα αθλήματα, ωστόσο η ευθύνη της κόρης του τον ανάγκασε να τα παρατήσει. Δούλευε σερβιτόρος σε δύο εστιατόρια και μετά οδηγούσε ένα φορτηγό όπου προμήθευε μπύρες στα καταστήματα.

"Έκανα πράγματα που δεν ήθελα να κάνω. Θυσιάστηκα για τα παιδιά μου. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν θέλουμε να κάνουμε.

Για πολλά χρόνια δούλευα για άλλους ανθρώπους και κέρδιζαν εκείνοι χρήματα. Όχι επειδή το ήθελα, αλλά επειδή έπρεπε.

Δεν είχα άλλη επιλογή. Όλα άρχισαν από την αγάπη που έχω για το παιδί μου. Μπήκα στην πυγμαχία μόνο και μόνο επειδή είναι άρρωστη", καταλήγει.

Ο Wilder έχει άλλα τέσσερα παιδιά και η κόρη του είναι πλέον 15 ετών. Κατάφερε να είναι πρωταθλητής για πολλά χρόνια στην βαριά κατηγορία, μέχρι πρόσφατα που έχασε από τον Tyson Fury. Η επόμενη αναμέτρηση του θα είναι η ρεβάνς με τον Βρετανό.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η κόρη του Van Damme μεγάλωσε και είναι μία… κόλαση (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ