MMA

White: "Έρχεται βαριά καμπάνα για Khabib"

White: "Έρχεται βαριά καμπάνα για Khabib"

Τα νερά θολώνει εκ νέου ο Dana White με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Khabib Nurmagomedov με τον Conor McGregor.

Ο White τόνισε πως αναγκάστηκαν να φυγαδεύσουν τον Khabib χωρίς να φοράει την ζώνη, καθώς το κοινό "έβραζε", ενώ επίκειται βαριά τιμωρία από την αθλητική επιτροπή της Νεβάδα. Σε ερώτηση αν σκέφτεται να βάλει τον Νταγκεστανό με τον Ferguson σχεδόν το απέκλεισε!

"Δεν είναι 100% πως θα υπερασπιστεί την ζώνη. Η αθλητική επιτροπή της Νεβάδα θα τον κυνηγήσει. Δεν πρέπει να ανησυχεί για μένα αυτή την στιγμή ο Khabib αλλά για την επιτροπή. Ο κυβερνήτης της Νεβάδα ήταν σήμερα στο γήπεδο και το κτίριο του ανήκει. Πιστέψτε με θα έχει πρόβλημα ο Khabib.

Μου ζήτησε να του δώσω την ζώνη την ώρα που ήμασταν στο οκτάγωνο και του αρνήθηκα. Δεν θα του έβαζα την ζώνη γιατί δεν θα μπορούσαμε να βγούμε από το γήπεδο. Θα μας πέταγαν ότι υπήρχε εκεί μέσα. Αυτός μου είπε πως δεν τον νοιάζει και πως είναι έτοιμος για τις αντιδράσεις. Εγώ του είπα πως δεν είναι 20.000 άνθρωποι έτοιμοι για κάτι τέτοιο.

Τότε μου έλεγε να τον συλλάβουν, φτάνει να έχει την ζώνη. Τελικά με την παρέμβαση του Cormier και του Rochhold καταφέραμε να τον βγάλουμε έξω", ανέφερε ενώ για το ματς με τον Ferguson είπε:

"Δεν σκέφτομαι καν τέτοια πράγματα τώρα. Δεν με νοιάζουν τα pay per views παρά μόνο πόσο μπλεγμένος είμαι τώρα", κατέληξε.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως πως η αθλητική επιτροπή της Νεβάδα δεν έχει δικαιοδοσία να αφαιρέσει τον τίτλο του UFC παρά μόνο το ίδιο το promotion. Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει είναι να κρατήσει τον μισθό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων που θα λάμβανε ο Νταγκεστανός.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η σέξι Karina Elle αναστάτωσε το γυμναστήριο του McGregor (ΦΩΤΟ & BINTEO)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ