MMA

Βρήκαν μαριχουάνα στον Gastelum δεν παίζει με Anderson Silva

Βρήκαν μαριχουάνα στον Gastelum δεν παίζει με Anderson Silva

Ακυρώθηκε η μάχη του Kevin Gastelum με τον Anderson Silva στο UFC 212, αφού βρέθηκε θετικός σε μαριχουάνα. Ήδη κυκλοφορούν πιθανά ονόματα για αντικαταστάτες του στο twitter.

Ακυρώθηκε τελικά η μάχη του Kevin Gastelum με τον Anderson Silva στο UFC 212 αφού μετά από έλεγχο που του έγινε στην τελευταία μάχη του με τον Vitor Belfort βρέθηκε θετικός σε μαριχουάνα.

Ο Gastelum, που κέρδισε εκείνο το βράδυ τον Belfort, είναι προσωρινά αποκλεισμένος και θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το θετικό τεστ.

Όμως αυτή η διαδικασία δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 3 Ιουνίου που ήταν προγραμματισμένη η μάχη του με τον Silva και το UFC τον έβγαλε από την κάρτα.

Όσον αφορά στον πιθανό αντικαταστάτη ενάντια στον "Spider" δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση, υπάρχει όμως αρκετός καιρός μέχρι τον Ιούνιο και όλο και κάποιος θα βρεθεί. Ειδικά όταν ο Silva δεν είναι το φόβητρο που ήταν κάποτε.

Πάντως δύο ονόματακυκλοφορούν ήδη στο twitter...

Θυμίζουμε ότι στο UFC 212 το main event είναι η μάχη τίτλου του Jose Aldo με τον Max Holloway αλλά και το Gadelha vs Kowalkiewicz.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Nikki Bella:Δείτε την καυτή μέλλουσα σύζυγο του John Cena από το WWE (ΦΩΤΟ)

O εννιάχρονος Noah από την Αυστραλία είναι καλύτερος thai fighter που έχεις δει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κόρη του Ivan Drago είναι πιο καυτή και από την «μαμά» της (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ