MMA

Vasyl Lomachenko: Eίναι τρελαμένος και θέλει να... καταστρέψει τον Teofimo Lopez

Vasyl Lomachenko, of Ukraine, celebrates after defeating Guillermo Rigondeaux during a WBO junior lightweight title boxing match Saturday, Dec. 9, 2017, in New York. (AP Photo/Adam Hunger)
Vasyl Lomachenko, of Ukraine, celebrates after defeating Guillermo Rigondeaux during a WBO junior lightweight title boxing match Saturday, Dec. 9, 2017, in New York. (AP Photo/Adam Hunger) AP PHOTO/ADAM HUNGER

Ο Vasyl Lomachenko φέρεται να είναι έτοιμος να κερδίσει τον Teofimo Lopez, στην επικείμενη μονομαχία τους.

Το ματς της καριέρας του δίνει ο Vasyl Lomachenko απέναντι στον Teofimo Lopez, σύμφωνα με τον μάνατζερ του Egis Klimas. Ο Ουκρανός είναι τρελαμένος ενόψει της 17ης Οκτωβρίου καθώς ο Lopez τον έχει προκαλέσει πολλάκις.

Εκτός αυτού ο Lomachenko βλέπει το κοινό να ανυπομονεί για την συγκεκριμένη μάχη κάτι που τον κάνει να επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί. Η MGM Arena του Λας Βέγκας θα φιλοξενήσει αυτή την σπουδαία μάχη.

Ο μάνατζερ του μάλιστα τονίζει πως μέχρι τώρα ο Lomachenko έχει βγάλει μόλις το 65% των ικανοτήτων του. Αν ο Lopez καταφέρει να φτάσει στα όρια του τον Ουκρανό αναμένεται να δούμε συναρπαστικό ματς. Να θυμίσουμε πως τους επόμενους μήνες ακολουθούν μεγάλα παιχνίδια στο μποξ, όπως το Spence vs Danny Garcia, Fury vs Wilder και Joshua vs Pulev.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Avril Mathie: Αυτό το κορμί σημαίνει… πυγμαχία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

AP Photo/Adam Hunger

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ