MMA

UFC: Ρελάνς με ματσάρες

UFC: Ρελάνς με ματσάρες

Το UFC θέλει να αποδείξει την δυναμική του και έτσι κλείνει σπουδαία ματς για το επόμενο διάστημα,

Συνεχόμενα πλήγματα δέχτηκε τον τελευταίο καιρό το UFC με τις αποχωρήσεις των Cejudo και McGregor ενώ και οι Masvidal, Jones και Diaz είναι με το ένα πόδι εκτός promotion.

Ωστόσο το promotion θέλει να αποδείξει την δυναμική του και έτσι κλείνει σπουδαία ματς για το επόμενο διάστημα. Αρχής γενομένης με την ρεβάνς του Alexander Volkanovski και του Max Holloway. Oι δύο τους θα κοντραριστούν στο "μαχητικό νησί" του Άμπου Ντάμπι, στο Yas Island στις 11 Ιουλίου.

Να θυμίσουμε πως στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει ο Volkanovski στα σημεία και έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κέρδισε τον Holloway μετά από εννέα χρόνια. Η τελευταία ήττα του Holloway ήταν με τον McGregor.

To δεύτερο σπουδαίο ματς του συγκεκριμένου event είναι το Kamaru Usman vs Gilbert Burns. Ο πρωταθλητής θα υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι στον επικίνδυνο Burns που έδειξε τις ικανότητες του πρόσφατα απέναντι στον Tyron Woodley. O Usman προέρχεται από νίκη επί του Colby.

Να θυμίσουμε πως η σούπερ κάρτα κλείνει με το Aldo vs Yan που είναι εξίσου ενδιαφέρον ματσάρισμα.

Tην 1η Αυγούστου επιστρέφει στην δράση η Holly Holm απέναντι στην ανερχόμενη Irene Aldana. H Ηolm νίκησε την Raquel Pennington τον Ιανουάριο ενώ η Aldana έχει κερδίσει τα πέντε από τα έξι τελευταία της ματς.

Tέλος στις 19 Σεπτεμβρίου σκοπεύει να δώσει το UFC στο κοινό την μεγάλη αναμέτρηση του Khabib Nurmagomedov με τον Justin Gaethje.

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr

Ρώσος μαχητής επεδίωξε να κολλήσει κορονοϊό για να αποδείξει πως δεν υπάρχει!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ