MMA

UFC FN 105: Τάραξε στις γονατιές τον Lombard o ανανεωμένος Hendricks (BINTEO)

UFC FN 105: Τάραξε στις γονατιές τον Lombard o ανανεωμένος Hendricks (BINTEO)

Άλλαξε κατηγορία και δικαιώθηκε ο πρώην πρωταθλητής της welterweight Johny Hendricks. Πέρασε εφιαλτικό 2016, αφού δεν κατάφερε να πετύχει νίκη σε τρεις συνεχόμενους αγώνες. Με το... δεξί πάντως μπήκε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το '17 στον Καναδά.

Στις νίκες επέστρεψε ο Johny Hendricks κερδίζοντας στο Χάλιφαξ τον Hector Lombard. Ο Hendricks αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και πέραν από τις τρεις συνεχόμενες ήττες είχε καταπονήσει άσχημα το κορμί του στις προσπάθειες που έκανε για να είναι σωστός στα κιλά του όταν έπαιζε στην welterweight.

Ως μαχητής πια στης middleweight ο Johny έδειξε καλό πρόσωπο κόντρα στον Lomabrd και δούλεψε ιδιαιτέρως καλά τόσο τα πόδια του πάνω στις αποφυγές και τα παρέ που σχεδόν πάντα κατάφερνε να συνοδέψει με χτύπα, μην ξεχνάμε ότι ο Hendricks διαθέτει δυνατές και ζημιογόνεςμπουνιές που έβλαψαν τον Hector.

Σημείο αναφορά επίσης στην παρουσία του Hendricks ήταν καλές άμυνες που επέδειξε στις προσπάθειες για takedown που του αντιπάλου του όπως και το highlight της βραδιάς που ήταν τα πολλά γόνατα που έβγαλε ο πρώην πρωταθλητής ως ένα μέτρο άμυνας στις ενέργειες που έκανε ο Lomabrd για να πάει τη μάχη στο έδαφος.

Μετά το UFC 182 (σ.σ. 3 Ιανουαρίου 2015) και το σκάνδαλο με τα αναβολικά ο Lombard επέστρεψε στο κλουβί και μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες με δύο ΚΟ και μία απόφαση σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΝΟ Ο JOHNY

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Danny Pimsanguan: To κορίτσι του Cody θα σε στείλει αδιάβαστο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Εγκληματίας διαιτητής αφήνει αθλήτρια λιπόθυμη σε πνιγμό και την σώζει η γωνία της (ΒΙΝΤΕΟ)

Πυγμαχεί από τα εννέα του για να δικαιούται φαγητό και μόρφωση (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ