MMA

UFC FN 105: "Αρρωστημένο" ΚΟ... τρώει παρολίγον αντίπαλος του Ανδρέα Μιχαηλίδη

UFC FN 105: "Αρρωστημένο" ΚΟ... τρώει παρολίγον αντίπαλος του Ανδρέα Μιχαηλίδη

Το νικητήριο ντεμπούτο του Jack Marshman στο UFC του Μπέλφαστ πήγε... στράφι στο χθεσινό event του Χάλιφαξ μιας και ο Thiago Santos ξεδίπλωσε στον παρολίγον αντίπαλο του Ανδρέα Μιχαηλίδη το καλύτερο ΚΟ της βραδιάς και ένα από τα καλύτερα στην ιστορία του UFC. (video)

Στο δεύτερο γύρο της μάχης ο Thiago Santos πίεσε τον Marshman και την κατάλληλη στιγμή εξαπέλυσε γυριστή κλωτσιά που προσγειώθηκε straight στο σαγόνι του Ουαλού middleweight.

O διαιτητής εννοείται πως σταμάτησε τον αγώνα και έτσι ο Marshman σημείωσε την πρώτη του ήττα και μάλιστα με άσχημο τρόπο ως MMAer του ρόστερ του UFC.

Όσον αφορά τον Santos αυτή ήταν μία νίκη... βάλσαμο για τον ίδιο καθώς προερχόταν από δύο κακάαποτελέσματα κόντρα στους Mousasi και Spicely που τον κέρδισαν με υποταγή και ΤΚΟ αντίστοιχα.

Υπενθυμίζουμε πως το περασμένο Νοέμβριο ο Ανδρέας Μιχαηλίδης ήταν προγραμματισμένο να παίξει για τον τίτλο της middleweight στο Cage Warriors με τον "Hammer" αλλά τελικά το UFC λόγω του event που έκανε στο Μπέλφαστ πήρε μεταγραφή τον πρωταθλητή στο ρόστερ του και το ματς χάλασε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΚΟ ΤΟΥ THIAGO SANTOS:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Danny Pimsanguan: To κορίτσι του Cody θα σε στείλει αδιάβαστο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Εγκληματίας διαιτητής αφήνει αθλήτρια λιπόθυμη σε πνιγμό και την σώζει η γωνία της (ΒΙΝΤΕΟ)

Πυγμαχεί από τα εννέα του για να δικαιούται φαγητό και μόρφωση (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ