MMA

UFC: Ανακοίνωσε σούπερ μάχη της Nunes με την Anderson

Amanda Nunes smiles after victory over Holly Holm during their women's bantamweight mixed martial arts title bout at UFC 239 on Saturday, July 6, 2019, in Las Vegas. Nunes won by first-round knockout. (AP Photo/Eric Jamison)
Amanda Nunes smiles after victory over Holly Holm during their women's bantamweight mixed martial arts title bout at UFC 239 on Saturday, July 6, 2019, in Las Vegas. Nunes won by first-round knockout. (AP Photo/Eric Jamison) AP PHOTO/ERIC JAMISON

Το "τείχος" ονόματι Megan Anderson βάζει το UFC απέναντι στην πρωταθλήτρια Amanda Nunes. Το ματς έχει ξεκάθαρο φαβορί στις 12 Δεκεμβρίου.

Το "τείχος" ονόματι Megan Anderson βάζει το UFC απέναντι στην πρωταθλήτρια Amanda Nunes. Η Βραζιλιάνα είναι η νούμερο 1 pound for pound αθλήτρια στον πλανήτη, έχοντας 11 νίκες συνεχόμενες.

Στην ξέφρενη πορεία της νίκησε σπουδαίες αθλήτριες όπως την Ronda Rousey, την Valentina Shevchenko και την Megan Anderson. Η Nunes δεν φαίνεται να έχει αντίπαλο τούτη την στιγμή και το ματς με την Anderson είναι…στοίχημα για το promotion.

Η υψηλόσωμη striker από την άλλη, έχει κάνει δύο σερί νίκες, ωστόσο η προσαρμογή της στο UFC δεν ήταν εύκολη καθώς έχει χάσει από την Holly Holm και την Felicia Spencer. Το ματς έχει ξεκάθαρο φαβορί στις 12 Δεκεμβρίου με την Anderson να πηγαίνει για την έκπληξη.

Να θυμίσουμε πως η Nunes είναι η μοναδική γυναίκα που κράτησε ζώνες σε δύο κατηγορίες στο UFC(featherweight, bantamweight).

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Avril Mathie: Αυτό το κορμί σημαίνει…πυγμαχία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ