MMA

UFC 246: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το McGregor vs. Cerrone

Conor McGregor holds up belts during a news conference for the UFC 229 mixed martial arts bouts Thursday, Oct. 4, 2018, in Las Vegas. McGregor is scheduled to fight Khabib Nurmagomedov Saturday in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Conor McGregor holds up belts during a news conference for the UFC 229 mixed martial arts bouts Thursday, Oct. 4, 2018, in Las Vegas. McGregor is scheduled to fight Khabib Nurmagomedov Saturday in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) AP

Η μεγάλη μάχη του Conor McGregor με τον Donald Cerrone στο μικροσκόπιο του Sport24.gr! Ο Ιρλανδός σούπερ σταρ επιστρέφει στο UFC για να κάνει την πρώτη του νίκη μετά από το 2016.

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται απίστευτο, αλλά ο Conor McGregor έχει να νικήσει σε ΜΜΑ μάχη από το 2016. Ήταν ο ιστορικός Νοέμβριος του Ιρλανδού σούπερ σταρ ο οποίος τότε είχε διασύρει τον Eddie Alvarez και κατάφερε να γίνει ο πρώτος MMAer στην ιστορία της κορυφαίας MMA διοργάνωσης που ήταν ταυτοχρόνως πρωταθλητής σε δύο κατηγορίες.

Από τότε άλλαξαν πολλά...

Ο Conor McGregor δοκίμασε στο μποξ, αλλά ηττήθηκε από τον κορυφαίο πυγμάχο του πλανήτη Floyd Mayweather, βάζοντας βέβαια στον τραπεζικό του λογαριασμό κοντά στα 100 εκατ. δολάρια. Αργότερα, ο McGregor φλέρταρε πολλές φορές με την επιστροφή.

Η κακή εξωαγωνιστική του ζωή, όμως, τον οδήγησε σε μία εντελώς λανθασμένη απόφαση. Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής γύρισε το 2018 στη δράση, απροετοίμαστος θα έλεγε κανείς και τέθηκε αντιμέτωπος με τον καλύτερο εν ενεργεία MMAer του κόσμου. O Khabib Nurmagomedov νίκησε τον McGregor με υποταγή στον 4ο και πολλοί θεώρησαν πως ο Ιρλανδός δεν θα έμπαινε ποτέ ξανά στο κλουβί.

Λάθος! Με τον McGregor ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Ο σούπερ σταρ των μαχητικών αθλημάτων σχεδόν 2 χρόνια μετά από την ήττα του από τον Khabib, επιστρέφει. Στις 18 Ιανουαρίου, ξημερώματα 19ης για την Ελλάδα θα συγκρουστεί με τον Donald Cerrone.

O CERRONE ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ο 36χρονος Donald Cerrone που θα σταθεί απέναντι από τον Conor McGregor μόνο εύκολος στόχος δεν είναι. Αναφερόμαστε σε έναν από τους καλύτερους μαχητές στην ιστορία του UFC και του αθλήματος γενικότερα. Έχει δώσει συνολικά 50 αγώνες και έχει σημειώσει 36 νίκες.

Ο Cowboy του κλουβιού έχει επίσης σπάσει όλα τα κοντέρ όσον αφορά στις επιδόσεις του. Μετράει τα περισσότερα νοκ-ντάουν, τα περισσότερα τελειώματα, τις περισσότερες νίκες και τα περισσότερα μπόνους στην ιστορία του UFC! Τα νούμερά του εκπληκτικά.

ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ

Προβλέψεις δεν χωρούν σε αυτό το ντέρμπι. Ο καθένας από τους δύο μαχητές διαθέτει πλούσιο οπλοστάσιο για να καταφέρει τη νίκη. Όποιος και να την κάνει πάντως, έκπληξη δεν θ' αποτελέσει. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Stoiximan προσφέρει πληθώρα επιλογών για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να έρθει η νίκη για τους δύο πολύπειρους μαχητές.

Φαβορί για τη νίκη στο Stoiximan είναι ο Conor McGregor, ενώ σε ελκυστική απόδοση προσφέρεται το ενδεχόμενο νίκης του Cerrone. Επιπλέον, μπορείς να βρεις στοιχηματικές επιλογές για τον γύρο στον οποίο θα ολοκληρωθεί ο αγώνας, το λεπτό, καθώς για το ποιος θα κάνει τα περισσότερα takedowns στο παιχνίδι.

Εάν θέλετε κάποια tips, τότε διαβάστε προσεκτικά.

Ο Donald Cerrone σε πρόσφατη συνέντευξή του δεσμεύτηκε πως θα μείνει όρθιος και θα πάει όλο το ματς σε πρόσωπο με πρόσωπο μάχη. Ο Cowboy διαθέτει μία ικανοποιητική πυγμαχία, αλλά το μεγάλο του αβαντάζ είναι ο συνδυασμός χτυπημάτων και οι τελικές που μπορεί να βγάλει με τα πανίσχυρα πόδια του.

O McGregor από την άλλη έχει αποδείξει πως αντέχει το "ξύλο". Η μεγάλη του αδυναμία είναι το έδαφος, εκεί που ο Cerrone είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και σε περίπτωση που δει ότι η μάχη... στραβώνει στο όρθιο, τότε ας μην αποκλείσουμε να πάει τον αγώνα στο καναβάτσο για να παγιδεύσει τον Ιρλανδό.

Σχετικά με τον McGregor, τα πράγματα είναι απλά. Εφόσον μπει στον αγώνα τόσο καλά προετοιμασμένος όσο υποστηρίζει ότι είναι το αριστερό του χέρι μπορεί να κάνει σε μια στιγμή την απόλυτη ανατροπή. Ο Ιρλανδός έχει το σωστό τάιμινγκ και την απίστευτη δύναμη στο ανάποδο χέρι που του έχει δώσει δύο παγκόσμιους τίτλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ