MMA

UFC 242: Σκέτο βασανιστήριο η μάχη με τον Khabib

Russian UFC fighter Khabib Nurmagomedov gestures to the crowd during an open training session at Yas Mall in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Wednesday, Sept. 4, 2019. Fighters Dustin Poirier and Khabib Nurmagomedov will face each other in UFC 242, which will be held Saturday, Sept. 7, 2019, in Abu Dhabi. Nurmagomedov did not spar during the open training, saying he was still trying to make weight for the bout. (AP Photo/Jon Gambrell)
Russian UFC fighter Khabib Nurmagomedov gestures to the crowd during an open training session at Yas Mall in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Wednesday, Sept. 4, 2019. Fighters Dustin Poirier and Khabib Nurmagomedov will face each other in UFC 242, which will be held Saturday, Sept. 7, 2019, in Abu Dhabi. Nurmagomedov did not spar during the open training, saying he was still trying to make weight for the bout. (AP Photo/Jon Gambrell) AP

Ο Khabib Nurmagomedov υποβάλλει τους αντιπάλους του σ' ένα βασανιστήριο που ορίζει ο ίδιος τη χρονική του διάρκεια. Το ασύλληπτο 27-0 της καριέρας του έχει απλή εξήγηση και είναι το έδαφος.

Khabib Nurmagomedov, η επιστροφή! Και το Sport24.gr βρίσκεται στο Αμπού Ντάμπι και ζει μαζί σας τα δρώμενα του ιστορικού UFC 242 που κορυφώνεται το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Αποστολή στο Αμπού Ντάμπι: Μάνος Ναβροζίδης

Ο Νταγκεστανός υπερπρωταθλητής των ΜΜΑ θα υπερασπιστεί την κυριαρχία του στο σαββατιάτικο main event, κόντρα στον πολλά υποσχόμενο Dustin Poirier. Ο Αμερικανός μοιάζει ιδιαίτερα ικανός να σταματήσει τον Khabib, αλλά ο αήττητος και αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής είναι αυτός που ορίζει τους κανόνες.

Ο Poirier μπορεί να είναι ανώτερος στο κομμάτι της όρθιας μάχης, όμως όταν ο Nurmagomedov θα πάρει την απόφαση να οδηγήσει την αναμέτρηση στο έδαφος, τότε αυτομάτως οι ισορροπίες αλλάζουν. Το να βρίσκεσαι να παλεύεις με τον Khabib, κάποιοι ειδικοί το έχουν παρουσιάσει ως βασανιστήριο και δεν έχουν άδικο. Μια ματιά στα πρόσωπα των εκάστοτε αντιπάλων, μετά τα ματς ως συνέπεια του συνεχόμενου σφυροκοπήματος, αρκεί.

Αυτό προσπαθεί να μας αποδείξει ο κορυφαίος ΜΜΑ οργανισμός με το video που κυκλοφόρησε στο κανάλι του στο Youtube. Πρόκειται για ένα εννιάλεπτο ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην πορεία του 30χρονου champion έως την κορυφή. Οι αντίπαλοί του, οι περισσότεροι κορυφαίοι στο στράικινγκ. Στο έδαφος ο Νταγκεστανός απλά τους εκμηδένισε. Τους ταλαιπώρησε, έφτασε μέχρι και το σημείο να τους παρακαλάει να παραδοθούν για να μην συνεχιστεί το βίαιο ground and pound.

Απολαύστε το...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ