MMA

Tyson: "Θα πάθετε σοκ όταν ακούσετε τα ονόματα που θέλουν να παίξουν μαζί μου"

Tyson: "Θα πάθετε σοκ όταν ακούσετε τα ονόματα που θέλουν να παίξουν μαζί μου"

Ο Mike Tyson αποκάλυψε πως τα ονόματα που είναι υποψήφια για να τον αντιμετωπίσουν θα προκαλέσουν πάταγο και θα γίνουν γνωστά αυτή την εβδομάδα.

Ο Evander Holyfield είναι μία σταγόνα στον ωκεανό που έχει ανοίξει τον τελευταίο καιρό για τον Mike Tyson και την επιστροφή του στο ρινγκ. Ο βετεράνος αστέρας αποκαλύπτει πως τα ονόματα που είναι υποψήφια για να τον αντιμετωπίσουν θα προκαλέσουν πάταγο και θα γίνουν γνωστά αυτή την εβδομάδα!

"Δεν θα πιστεύετε τα ονόματα που θα ακουστούν. Κάποια στιγμή αυτή την εβδομάδα θα υπογράψω το συμβόλαιο. Δεν θα βγάλω χρήματα διότι εγώ και η γυναίκα μου θέλουμε να τα διαθέσουμε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Νιώθω πολύ καλά και ζυγίζω 104 κιλά. Προετοιμάζομαι πιο σκληρά από ανθρώπους που δεν διαθέτουν την δική μου περιουσία. Θα πάρω αυτά τα λεφτά και θα τα δώσω στους άστεγους και τους εθισμένους αδερφούς μου. Υπήρξα και τα δύο και ξέρω την δυσκολία. Δεν τα κατάφεραν πολλοί όπως εγώ", καταλήγει.

Το Bare Knuckle Fc ανεβάζει την προσφορά του για τον Tyson

Το ΒΚFC θέλει να κερδίσει την κούρσα της επιστροφής του Mike Tyson δίνοντας του 20 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα ο αντίπαλος που προτείνει είναι ο Wanderlei Silva που φαίνεται να έχει αυτή την στιγμή περισσότερες πιθανότητες από τον Tito Ortiz. Να θυμίσουμε πως το Bare Knuckle Fc φιλοξενεί αγώνες πυγμαχίας με γυμνά χέρια.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αθλητής των MMA καταστρέφει bodybuilder σε αγώνα στο πολωνικό M-1 (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ