MMA

Tyson Fury στις ΜΜΑ με προπονητή Conor McGregor!

Tyson Fury, of England, celebrates after defeating Otto Wallin, of Sweden, in their heavyweight boxing match Saturday, Sept. 14, 2019, in Las Vegas. Fury won by unanimous decision. (AP Photo/Isaac Brekken)
Tyson Fury, of England, celebrates after defeating Otto Wallin, of Sweden, in their heavyweight boxing match Saturday, Sept. 14, 2019, in Las Vegas. Fury won by unanimous decision. (AP Photo/Isaac Brekken) AP

Αποκαλύψεις από τον Tyson Fury ως προς το ΜΜΑ ντεμπούτο του. Ο πρωταθλητής του μποξ θα έχει και διάσημο προπονητή στο πλευρό του. Τον Conor McGregor.

Ο Tyson Fury ετοιμάζεται για το ντεμπούτο στην επαγγελματική πάλη, αλλά σχεδιάζει να κάνει το ίδιο και στις ΜΜΑ μετά από το WWE.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της επαγγελματικής πυγμαχίας μίλησε στο Sky Sports και αποκάλυψε ότι το 2019 σκοπεύει να μπει στις ΜΜΑ, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του. Ο σπουδαίος heavyweight, μάλιστα, υποστήριξε ότι θα προπονηθεί με τον Conor McGregor, καθώς ο Ιρλανδός σούπερ σταρ θα είναι ο προπονητής του.

Ο Conor από την πλευρά του δεν το διέψευσε και δήλωσε έτοιμος μέσω Twitter να αναλάβει προπονητικά τον Tyson Fury. Νέα κόλπα, λοιπόν, στα μαχητικά αθλήματα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mike Tyson: Καπνίζω κάνναβη 40.000 δολαρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ