MMA

Τρικωμίτης: "Περήφανος που θα παίξω στη μητέρα πατρίδα, Ελλάδα!"

Τρικωμίτης: "Περήφανος που θα παίξω στη μητέρα πατρίδα, Ελλάδα!"

Ο Ανδρέας Τρικωμίτης συγκινεί με τις δηλώσεις του στο Fightsports ελάχιστες ώρες πριν μπει στο κλουβί του MCP!

Έχει συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, καθώς δείχνει ικανός να πετύχει μία αναγνωρισμένη καριέρα στο εξωτερικό.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Τρικωμίτη που έρχεται... καρφί από το Cage Warriors για να μπει απόψε στο κλουβί του MCP, αντιμετωπίζοντας τον Ρόμπερτ Ογκανεσιάν.

Ο Κύπριος MMAer στο... ζέσταμα της μάχης μίλησε στο Fightsports τόσο για την καριέρα του όσο και για το λόγο που αφιέρωσε τη μάχη του στον αδικοχαμένο πιλότο της πολεμικής αεροπορίας, Γιώργο Μπαλταδώρο.

"Αισθάνομαι πολύ περήφανος που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ στην μητέρα πατρίδα Ελλάδα και με την όλη παρουσία και αγωνιστικότητα μου να προσφέρω όσο καλύτερο θέαμα μπορώ στους θεατές. Ευχαριστώ θερμά το κοινό για τόσο μεγάλο ενδιαφέρον και την υποστήριξη προς το άτομο μου."

Για τον λόγο που αφιερώνει τον αγώνα στη μνήμη του Γιώργου Μπαλταδώρου σχολίασε: "Το θεωρώ υποχρέωση μου να τιμώ και εγώ με τον τρόπο μου τα νέα παιδιά που θυσιάζονται στο καθήκον και που υπηρετούν το έθνος μας. Είναι απαραίτητο να μην τους ξεχνάμε ποτέ."

Ρωτήσαμε τον "Judo Kid" αν θα τον δούμε σε κάποιο ξένο σόου μετά το MCP: "Eμαθα στην αγωνιστική μου καριέρα να κάνω βήματα σταθερά και μελετημένα γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν χαρίζεται αλλά όλα αποκτώνται με σκληρή δουλειά, κόπους και θυσίες , έτσι έμαθα να ζω και να κερδίζω. Πρώτα θα αγωνιστώ σε αυτό τον αγώνα και μετά συνεχίζουμε."

Για το αν θα γίνει ο επόμενος που θα παίξει στο UFC μετά τον Φιλίππου και τον Χριστοδούλου, σχολίασε: "Απώτερος στόχος και σκοπός μου είναι το UFC και ευελπιστώ να το πετύχω. Όλοι οι αθλητές στον κόσμο πρέπει να βάζουν στόχους και να έχουν όνειρα, όλοι μας πρέπει να τους στηρίζουμε για να τα πραγματοποιούν."

Επισημαίνουμε ότι το MCP γίνεται απόψε στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται τρομερό θέαμα. Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει αποδείξει ότι με σταθερά βήματα μπορεί να εντάξει στο ρόστερ της τους κορυφαίους και πιο πολυσυζητημένους μαχητές.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πυγμάχος «κατεβάζει» με γροθιές στην Ρωσία τον έναν μετά τον άλλον (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ