MMA

Τρελές ιστορίες από τα σκληρά σπάρινγκ του Golovkin στα...υπόγεια

Τρελές ιστορίες από τα σκληρά σπάρινγκ του Golovkin στα...υπόγεια

O Gennady Golovkin είχε εκατοντάδες αγώνες σε ερασιτεχνικό επίπεδο χωρίς κανείς να καταφέρει ποτέ να τον βγάλει νοκ άουτ.

Η μετάβαση του στο επαγγελματικό μποξ έγινε το 2006 και πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες από τα σπάρινγκ του θα σας διηγηθούμε σήμερα. Ιστορίες που εξηγούν οι ίδιοι οι sparring partners που βρέθηκαν στα γυμναστήρια όπου έκανε προπονήσεις.

Tyrell Hendrix: Τον έριξα νοκ ντάουν και με έδερνε κάθε μέρα!

Η πρώτη ενδιαφέρουσα ιστορία έρχεται από τονTyrell που σταμάτησε την επαγγελματική του καριέρα το 2015.

"Θα σας πω την αλήθεια για τον Golovkin. Δεν είναι τόσο γνωστός στο κοινό αλλά χτυπάει τόσο δυνατά που διαπερνάει την κάσκα. Έχει υπερφυσική δύναμη. Κατάφερα να τον ρίξω στον πρώτο γύρο και από τότε με δέρνει κάθε μέρα.

Ο Abel Sanchez(πρώην προπονητής του GGG) έχει το βίντεο και μου είπαν πως δεν έχει καταφέρει κανείς να τον ρίξει. Του πέρασα ένα χτύπημα στο σώμα αλλά το ξεπέρασε γρήγορα.

Δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο στο παιχνίδι του απλά χτυπάει πολύ δυνατά. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό παιδί. Βγήκαμε να φάμε και την επόμενη μέρα προσπαθούσε να με σκοτώσει στο σπάρινγκ"!

Ο Kovalev φοβάται τον Golovkin!

Μπορεί να τους χωρίζουν κάποια κιλά αλλά η δεύτερη ιστορία έχει να κάνει με τον φόβο του Kovalev να αντιμετωπίσει τον Golovkin. Μάλιστα δεν τους έβαζαν να παίζουν γιατί όπως αναφέρεται ο Ρώσος σεβόταν υπερβολικά τον Καζάχο και δεν μπορούσε να τον χτυπήσει!

Όταν έκαναν σπάρινγκ ο Kovalev έπεφτε δεξιά και αριστερά για να σταματήσει το σπάρινγκ. Ο ίδιος λέει σχετικά: "Ο Golovkin χτυπάει λες και έχει σφυριά στα χέρια".

Kid Chocolate καιJulio Cesar Chavez Junior έτρεχαν να κρυφτούν!

Το στόρι ξεκινάει ήπια με τον Golovkin να κάνει σπάρινγκ την ίδια μέρα και με τους δύο αθλητές. Ωστόσο στο Wild Card Gym βγήκε η φήμη πως οι δύο μποξέρ παράτησαν τα γάντια και έφυγαν από το σπάρινγκ!

Ο Kid Chocolate το αρνείται κατηγορηματικά: "Δεν τρέξαμε να κρυφτούμε με τον Chavez. Κάναμε ένα συνηθισμένο σπάρινγκ. Δεν με έβγαλε νοκ άουτ, δεν έγινε αυτό", καταλήγει.

Ryan Coyne: Η δύναμη του Golovkin δεν είναι από αυτόν τον πλανήτη

Ενδεικτικά είναι τα λόγια του cruiserweight μαχητή, Ryan Coyne που έκανε σπάρινγκ μόνο με αθλητές από τα βαρέα κιλά. "Έχω κάνει σπάρινγκ με αθλητές σαν τον Mariusz Wach και τον Mike Perez. Τόσο δυνατά όσο χτυπάει ο Golovkin δεν το έχει κάνει κανείς. Η δύναμη του δεν είναι ανθρώπινη".

Chris Hunt: Ευχαρίστησα τον Golovkin που δεν με σκότωσε!

Σε μία παλαιότερη συνέντευξη του στο Men's Fitness o Cris Hunt μίλησε για την απίστευτη εμπειρία του να κάνει σπάρινγκ με τον Golovkin που θα έπαιζε τότε με τον Antonio Rubio.

Ο Hunt ζήτησε να κάνουν ένα χαλαρό σπάρινγκ και στον τέλος του είπε ευχαριστώ που δεν τον...σκότωσε!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

O Mike Tyson είναι επισήμως ο βασιλιάς της κάνναβης (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ