MMA

Τρεις μποξέρ που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Mayweather αν επιστρέψει

Τρεις μποξέρ που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Mayweather αν επιστρέψει

Διαβάστε τους τρεις ιδανικούς αντιπάλους για τον Floyd Mayweather αν πάρει την απόφαση να επιστρέψει στο ρινγκ για να υπερασπιστεί το αήττητο ρεκόρ του.

Η επιστροφή του Floyd Mayweather στο ρινγκ έχει γίνει πραγματικό σίριαλ και φαίνεται πως ο Αμερικανός πυγμάχος "παίζει" με τα media και το κοινό για να δοκιμάσει τις αντιδράσεις του κόσμου.

Έτσι, μετά από δύο ανακοινώσεις επιστροφής με Manny Pacquiao και Tenshin Nasukawa, μέσα σε έναν μήνα, ο Money τα πήρε όλα...πίσω! Το δεδομένο είναι πως ο Mayweather θέλει να επιστρέψει διότι γνωρίζει πως θα έχει μερικές ακόμα καλές πληρωμές κι ας διανύει τα 41 του έτη.

Το Fightsports.gr με απολύτως πυγμαχική λογική κι αφήνοντας έξω τα τα freak fights που ακούγονται τον τελευταίο καιρό προτείνει τα τρία ματς που πρέπει να γίνουν με την επιστροφή του Floyd.

Μayweather vs Lomachenko

Ναι θα πει κάποιος πως παίζουν σε διαφορετικές κατηγορίες. Ο Lomachenko παίζει στα 60 και ο Mayweather στα 68. Όμως αξίζει να αναφέρουμε πως και οι δύο στο παρελθόν έχουν παίξει σε κοινές κατηγορίες.

Δηλαδή στην lightweight, στην Featherweight και στην Super featherweight. Γιατί λοιπόν να μην τα βρουν κάπου στην μέση και να μας φύγει η απορία για το ποιος είναι ο καλύτερος πυγμάχος του πλανήτη;

Mayweather vs Golovkin

Άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα ήταν αυτό του Αμερικανού με τον Gennady Golovkin. Είναι μία πολύ καλή στιγμή να παίξουν οι δύο αφού ο Golovkin έχασε από τον Canelo Alvarez και θέλει κάτι δυνατό που θα τον ανεβάσει.

O Mayweather ποτέ δεν εκτίμησε ιδιαίτερα τις πυγμαχικές ικανότητες του GGG όμως ποιος θα στοιχημάτιζε υπέρ του Αμερικανού; Για να βρεθούν πάντως οι δύο τους πρέπει να γίνουν και πάλι "μαγειρέματα" στα κιλά δηλαδή να πέσει ο Καζάχος που παίζει στα 72 και να ανέβει ο Αμερικανός.

Mayweather vs Canelo

Ναι ο Αμερικανός εξαφάνισε τον Canelo Alvarez στο πρώτο παιχνίδι. Τον εξέθεσε τόσο πολύ που ο Alvarez έχει κάνει τιτάνιες προσπάθειες να διαγράψει εκείνη την ήττα με πολλές και καλές εμφανίσεις. Όμως αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία τώρα που είναι το νούμερο 1 στον πλανήτη, διανύει εξαιρετική περίοδο φόρμας και θα ήθελε να δώσει απαντήσεις.

Και τα τρία ματς έχουν τεράστιο κίνδυνο να χαλάσουν το σερί του Mayweather και δύσκολα ο Αμερικανός θα το ρίσκαρε ιδιαίτερα τώρα που είναι εκτός αγωνιστικής δράσης και όπως έχει πει νιώθει το σώμα του διαφορετικό.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr
Η Lauren Edmunds είναι ότι πιο καυτό έχεις δει στο Taekwondo (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ