MMA

Το σέξι μοντέλο και ΜΜΑer Eden VonHell αποκαλύπτεται

Το σέξι μοντέλο και ΜΜΑer Eden VonHell αποκαλύπτεται

Είναι μοντέλο, MMAer και δική μας ανακάλυψη... Ο λόγος για την σέξι Eden VonHell που στις 3 Οκτωβρίου μπαίνει στο κλουβί του Extreme Fighting απέναντι στην έμπειρη Danella Eliasov

Πέρα από το αθλητικό της προφίλ έχει γενικότερο ενδιαφέρον σαν "προσωπικότητα". Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί της, λίγες μέρες πριν τον αγώνα της και εκείνη μας άνοιξε την καρδιά της. "Η μόνη μου έννοια είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να προσφέρω θέαμα στους φανς που θα το εκτιμήσουν. Στην τελική όλα για τους οπαδούς τα κάνουμε",μας είπε αρχικά η Suicide girl που σύμβουλεψε την αντίπαλο της να μην πάρει χαλαρά το παιχνίδι τους. "Είμαστε και οι δύο αξιόλογες και προπονούμαστε σκληρά. Δεν πρέπει να πάρει το ματς χαλαρά διότι προπονούμε σκληρά, και έχω δύο μεγάλα όπλα, την προσήλωση και την επιμονή".

Το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο της με το EFC απολαμβάνει η όμορφη Eden που προς το παρόν δεν σκέφτεται κάποιο μεγαλύτερο promotion. "Έχω ακόμα 6 παιχνίδια με το EFC και θέλω να συγκεντρωθώ σε αυτά. Βήμα- βήμα κάθε φορά. Άλλωστε έκανα το όνειρο πραγματικότητα και ευχαριστώ το promotion, έχει κάνει πραγματικότητα περισσότερα απ΄όσα είχα στο μυαλό μου".

Τέλος η Von Hell αναφέρθηκε στους λόγους που την αποκαλούν Suicide girl ενώ έστειλε μήνυμα στους υποστηρικτές της. "SuicideGirls.com είναι η ομάδα promotion που ασχολείται με θέματα ομορφιάς. Ξεκίνησα σαν μοντέλο εκεί το 2007 και κάθε μοντέλο εκεί έχει αυτόν τον τίτλο. Θέλω για το τέλος να ευχαριστήσω τους φανς μου και ελπίζω να γίνω πρότυπο για όλα τα κορίτσια που θέλουν να εκφράζονται ελεύθερα. Είτε με την μάχη είτε με την ομορφιά τους. Αν ονειρεύεσαι κάτι μπορείς και να το πραγματοποιήσεις".Γνωρίστε την όμορφη Eden.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Τα κρέατα που χάλασαν τις γροθιές του Stalone και άλλα 9 πράγματα που δεν ξέρετε για το ROCKY

Rugby: Takedown, ξύλο και άγιος ο Θεός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατηγορείται για συμμετοχή σε σπείρα ληστών ο προπονητής της Εθνικής τάε κβον ντο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ